ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο… λόγος που επέλεξε τον ΑΠΟΕΛ το όνειρο και… οι μεγάλοι στόχοι του Αλ – Τάαμαρι

Ο… λόγος που επέλεξε τον ΑΠΟΕΛ το όνειρο και… οι μεγάλοι στόχοι του Αλ – Τάαμαρι

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ – Τάαμαρι έχει γίνει τις τελευταίες μέρες το κεντρικό πρόσωπο στην Ιορδανία.

Μετά την μεταγραφή του στους πρωταθλητές Κύπρου, στην χώρα του αρκετές ιστοσελίδες και άλλα μέσα στην Ιορδανία κάνουν αρκετά αφιερώματα για το νεαρό άσσο των «γαλαζοκιτρίνων».

Ο 20 χρόνος ακραίος επιθετικός σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει την καριέρα του, επίσης αποκάλυψε τους μεγάλους του στόχους αλλά και… το όνειρο του.

Οι δηλώσεις του:

Για το πότε θα έρθει στην Κύπρο: «Στις 10 Ιουνίου. Θα ξεκινήσω τεστ φυσικής κατάστασης. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Το πρώτο μας παιχνίδι  είναι τον Ιούλιο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Γιατί επέλεξες την Κύπρο και όχι Ελβετία: «Στοχεύω να κάνω προσεκτικά βήματα. Δέχθηκα αρκετές  προτάσεις από τον Αραβικό Κόλπο και την Ευρώπη. Επέλεξα τον ΑΠΟΕΛ για πολλούς λόγους. Το επίπεδο της ομάδας είναι πολύ ψηλό και επίσης οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές είναι στο ίδιο μήκος κύματος με τους Ιορδανούς. Επίσης, η Κύπρος είναι πολύ κοντά στην Ιορδανία γεωγραφικά και το κλίμα που επικρατεί είναι γνώριμο σε μένα. Ήθελα να κάνω το βήμα στην Ευρώπη και να κάνω αργά και σταθερά βήματα με στόχο να παραμείνω εκεί για χρόνια.

Πώς κρίνεις την μετεγγραφή στον ΑΠΟΕΛ και οι στόχοι που έχει:  «Αποτελεί τιμή για μένα η μετεγγραφή. Ο ΑΠΟΕΛ θα μου δώσει την ευκαιρία να δουλέψω σε κατάλληλες συνθήκες και να βελτιώσω τόσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά μου όσο και τις φυσικές μου δυνάμεις.  Είμαι πολύ χαρούμενος που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν, αλλά δεν θα είμαι ευτυχισμένος αν δεν εκπληρώσω τους στόχους μου. Θα προσπαθήσω να κερδίσω θέση βασικού στον ΑΠΟΕΛ και ακολούθως να γίνω αστέρι στην Ευρώπη».

Ποιο είναι τ’ όνειρό σου; «Να γίνω ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και να κρατήσω ψηλά τη σημαία της Ιορδανίας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top