ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δέκα χρόνια για 20 κιλά κάνναβης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δέκα χρόνια για 20 κιλά κάνναβης

Ποινή φυλάκισης για δύο κατοίκους της επαρχίας Λεμεσού δέκα χρόνων.

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού καταδίκασε την Πέμπτη (31/5) σε ποινή φυλάκισης δέκα χρόνων, δύο πρόσωπα ηλικίας 34 και 45 χρόνων και οι δύο από την επαρχία Λεμεσού, αφού τους βρήκε ένοχους στις κατηγορίες της εισαγωγής και κατοχής 20 κιλών κάνναβης.

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση οι πιο πάνω, είχαν συλληφθεί στις 10 Οκτωβρίου, 2016 όταν μετά από διακριτική παρακολούθηση και έρευνα, εντοπίστηκαν στην κατοχή τους πέντε χάρτινα κιβώτια, τα οποία περιείχαν συνολικά 20 κιλά κάνναβης.

Συγκεκριμένα στις 10/10/2016 μέλη της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού) έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση 32χρονο κάτοικο Λεμεσού, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για ενδεχόμενη διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Ο 32χρονος θεάθηκε να σταθμεύει το αυτοκίνητό του σε χώρο στάθμευσης καταστήματος στη Λεμεσό και να έχει συνομιλία με άλλο πρόσωπο ηλικίας 43 χρόνων. Αμέσως μετά αναχώρησαν με το αυτοκίνητο του 43χρονου και μετέβησαν στην οικία 26χρονου όπου ο 43χρονος θεάθηκε να εισέρχεται στην εν λόγω οικία και μετά την παρέλευση λίγων λεπτών να βγαίνει κρατώντας τρία χάρτινα κιβώτια τα οποία τοποθέτησε στο αυτοκίνητό του.

Οι πιο πάνω ανακόπηκαν από τα μέλη της ΥΚΑΝ όπου κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο αυτοκίνητό τους, εντοπιστήκαν τρία χάρτινα κιβώτια, το ένα εκ των οποίων κρατούσε στα χέρια του ο 43χρονος περιείχε επτά συσκευασίες του ενός κιλού κάνναβης.

Αυτός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα ενώ κλήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ ο 32χρονος και ο 26χρονος. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των δύο πιο πάνω, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Κατά την έρευνα στα άλλα δύο κιβώτια εντοπίστηκαν άλλες 13 συσκευασίες του ενός κιλού η κάθε μία κάνναβης.

Συνελήφθη επίσης τέταρτο πρόσωπο, ηλικίας 30 χρόνων, το οποίο μετά από αξιολόγηση μαρτυριών φέρεται να ενέχεται στην υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top