ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δεμένα» τα χέρια του Κέρκεζ, αλλά…

«Δεμένα» τα χέρια του Κέρκεζ, αλλά…

Σε… στάση αναμονής βρίσκονται στην ΑΕΛ, αναφορικά με το κεφάλαιο του προγραμματισμού, ελέω της εκλογικής συνέλευσης του σωματείου στις 8 Ιουνίου, η οποία έχει φρενάρει» τις εξελίξεις.

Βέβαια, ο Ντούσαν Κέρκεζ συνεχίζει το ψάξιμο για την ενίσχυση της ομάδας του, όμως είναι κι αυτός στο… περίμενε, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα των αποχωρήσεων, ούτως ώστε να ξέρει ακριβώς τις κινήσεις που θα κάνει.

Θυμίζουμε ότι έχουν λήξει τα συμβόλαια των Μιτρέα και Κυριάκου, με τη διοίκηση της ΑΕΛ να τους έκανε πρόταση ανανέωσης, όμως ακόμη δεν απάντησαν, ενώ για διάφορους λόγους, «παίζεται» η παραμονή αρκετών παικτών που έχουν συμβόλαιο τη νέα σεζόν, όπως οι Βοζίνια, Αϊρόσα, Λαφράνς, Τζούνιορ, Σοάρες, Σασί, Μπενίτεθ, Τεξέιρα και Γκαμπιονέτα.

Με όλες αυτές τις εκκρεμότητες και το διοικητικό τοπίο να παραμένει ακόμα θολό, είναι αυτονόητο πως το έργο του Βόσνιου τεχνικού μόνο εύκολο δεν είναι, όμως μετά την εκλογική συνέλευση και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά στο διοικητικό κομμάτι, αναμένεται να «τρέξουν» οι διαδικασίες, ούτως ώστε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες εκκρεμότητες.

Το θετικό αν μη τι άλλο, είναι ότι δεν πιέζει ο χρόνος, αφού η Λεμεσιανή ομάδα δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου, δεν τίθεται κανένα θέμα βιασύνης στις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν ενόψει της νέας σεζόν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κοντά στο 40αρι η θερμοκρασία - Πότε έρχεται άνοδος - Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»

Ανάλυση: Τι σημαίνει για το πολιτικό σύστημα η εκλογή του Φειδία - Η τιμωρητική ψήφος, οι χαμένοι και οι… κερδισμένοι

Πού πήγε το «άρωμα γυναίκας»; - Φανερή η «θηλυκή» απουσία από τους νικητές όλων των εκλογικών αναμετρήσεων

ΠτΔ: Θα συμμετέχει σε διάσκεψη στην Ιορδανία για την βοήθεια προς την Γάζα - Όσα θα συζητηθούν

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: «Την πήγα στο χωράφι και τη σκότωσα» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου



Αλλάζει η πολιτική σκακιέρα: Συντριπτική αποτυχία του κέντρου - Πύρρειος νίκη για τον ΔΗΣΥ

Αλλάζει η πολιτική σκακιέρα: Συντριπτική αποτυχία του κέντρου - Πύρρειος νίκη για τον ΔΗΣΥ

Η επομένη των διπλών εκλογών στην Κύπρο, βρίσκει το πολιτικό σκηνικό να μετρά κέρδη και ζημιές. Τα κόμματα του κεντρώου χώρου, αναζητούν τα λάθη, που τα οδήγησαν σε περαιτέρω συρρίκνωση και τα πιο μικρά κόμματα να διερωτώνται εάν έχουν λόγο ύπαρξης και ποιο θα είναι το πολιτικό τους μέλλον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top