ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επαφές με Γιαννιώτα – Του τηλεφώνησε ο Πρόεδρος…

Επαφές με Γιαννιώτα – Του τηλεφώνησε ο Πρόεδρος…

Το τηλεφώνημα του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ Άρης στον Γιάννη Γιαννιώτα και η επιθυμία να επαναπατρίσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση του Πάκο Ερέρα για το τιμόνι της ομάδας, ο Άρης τρέχει τις επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο καλύτερη μπορεί στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης, φαίνεται πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Γιαννιώτα που αγωνίζεται στην Βαγιαδολίδ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!”.

Μάλιστα ο Γιαννιώτας φέρεται να μετέφερε στον Θόδωρο Καρυπίδη ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική επιστροφής στον Άρη της Σούπερ Λιγκ αλλά παράλληλα τον ενημέρωσε ότι προτεραιότητα για τον ίδιο παραμένει να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού.

Έτσι οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν τις επαφές, ενώ και ο Πάκο Ερέρα γνωρίζει τον 25χρονο πλάγιο επιθετικό από την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα της LaLiga2 στο οποίο μετράει 26 συμμετοχές (σ.σ. τις έξι βασικός, με δυο γκολ).

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top