ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κομμωτές αφιερώνουν μια φορά την εβδομάδα σε φιλανθρωπικές ενέργειες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κομμωτές αφιερώνουν μια φορά την εβδομάδα σε φιλανθρωπικές ενέργειες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Γιώργος Σπύρου ξεκίνησε την ενασχόληση του με την κομμωτική πριν από 5 χρόνια κουρεύοντας και χτενίζοντας φίλους και συγγενείς στην βάση του στην Δρομολαξιά.

Τα τελευταία πέντε χρόνια η ομάδα έχει μεγαλώσει με τον αδερφό του Γιώργου, Γιάννη και τον Σταύρο Λυμπουρή να μπαίνουν στην παρέα μαζί με άλλα παιδιά.

Σήμερα έχουν καταφέρει να συμπεριλαμβάνονται στις κορυφαίες ομάδες κομμωτών στην Λάρνακα.

‘Έχουν γίνει γνωστοί όχι μόνο από τον επαγγελματισμό τους αλλά και τις αξίες που έχουν ο καθένας από τα μέλη της ομάδας, επιπρόσθετα για την αγάπη και την βοήθεια που μπορούν να δίνουν κα στον κόσμο.

Ο Γιώργος από μικρή ηλικία προσπαθούσε να δηλώνει παρόν σε διάφορες φιλανθρωπικές ενέργειες γι’ αυτό πριν από ένα χρόνο αποφάσισε μαζί με την ομάδα του να αξιοποιούν τουλάχιστον μία φορά την βδομάδα για φιλανθρωπικό σκοπό, δίνοντας αγάπη και παρέχοντας τις υπηρεσίες σε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Μέχρι στιγμής οι όμορφες επισκέψεις τους έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές φορές στο ειδικό σχολείο «Άγιος Σπυρίδωνας» στην Λάρνακα, στο ειδικό σχολείο «Ευαγγελισμός» στην Λευκωσία, στον αντικαρκινικό σύνδεσμο Κύπρου αλλά και σε εκδηλώσεις του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Επίσης έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα του Καραϊσκάκειου ιδρύματος που πραγματοποιήθηκε φέτος στα mall Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου. Πιο πρόσφατα διοργάνωσαν και φιλανθρωπική εκδήλωση στην Λεμεσό με τα έσοδα να πηγαίνουν σε παιδιά με αυτισμό.

Στόχος των παιδιών είναι να βοηθήσουν συνανθρώπους μας όσο πιο πολύ μπορούν αλλά και να ευαισθητοποιήσουν τον υπόλοιπο κόσμο προβάλλοντας αυτές τις ενέργειες και δίνοντας ταυτόχρονα ένα παράδειγμα σε όλους ότι και η πιο μικρή βοήθεια είναι πολύ μεγάλη. Η πραγματική ευτυχία βρίσκεται πάντοτε εκεί μπορούμε να δώσουμε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top