ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην «ακίδα» ο προπονητής! Επαφές και εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα

Στην «ακίδα» ο προπονητής! Επαφές και εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα

Το μεσημέρι της Παρασκεύης (1/6), ο νέος τεχνικός Διευθυντής έδωσε τα χέρια με τον Πρόεδρο της Ομόνοιας και ακολούθως έπιασε άμεσα δουλειά για το «χτίσιμο» των «πρασίνων».

Στις πρώτες του ώρες του στον Λευκωσιάτικο σύλλογο «έσκασε» και η διπλή ανακοίνωση για την ανανέωση με τους νεαρούς Απόλλωνα Βασιλείου και Ανδρέα Σοφοκλέους, οι οποίες δεν θα είναι οι μοναδικές, αφού θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Σε πρώτο στάδιο όμως και πριν από οποιαδήποτε άλλη ανανέωση με ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ, είναι να συμφωνηθούν όλα με το νέο αφεντικό που θα καθίσει στον «ηλεκτροφόρο» πάγκο της Ομόνοιας.

Ήδη τις προηγούμενες μέρες έγιναν έντονες διεργασίες στο θέμα προπονητή και ο κόσμος θα πρέπει να αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την ανακοίνωση του νέου τεχνικού που θα αναλάβει την Ομόνοια.

Από το ρεπορτάζ των «πρασίνων» το τελευταίο διάστημα παρέλασαν πολλά ονόματα, ωστόσο ο Άνχελ Γκόμεζ αλλά και οι Διοικούντες του συλλόγου, φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στον εκλεκτό και πιθανόν μέσα στο επόμενο 48ώρο να γίνει γνωστός.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής περιμένει κι αυτός με την σειρά του για να προχωρήσει τον προγραμματισμό, αφού μαζί θα έχουν λόγο και θα ακολουθήσουν κοινή γραμμή στα θέματα ενίσχυσης.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Γκόμεζ έχει κάνει μία πλήρη αξιολόγηση του ρόστερ, κάτι που αναμένεται να το μεταφέρει και στον προπονητή, έτσι ώστε να έχει κι αυτός μία καθαρή εικόνα, για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top