ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχάριστα νέα για Ανόρθωση από Σιβού!

Ευχάριστα νέα για Ανόρθωση από Σιβού!

Τα ονόματα των 23 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν για τη Ρωσία, προκειμένου να εκπροσωπήσουν τη Νιγηρία στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, έκανε σήμερα γνωστά ο ομοσπονδιακός προπονητής των «μαύρων αετών», Γκέρνοτ Ρορ.

Ξεχωρίζουν οι επιλογές των Κελέτσι Ιχεανάτσο, Βίκτορ Μόουζες και Αλεξ Ιβόμπι, ενώ το ευχάριστο για την Ανόρθωση, είναι ότι βρίσκεται κανονικά στην αποστολή ο Αμπντουλαχί Σιβού και ως εκ τούτου, η «Μεγάλη Κυρία» θα βάλει ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο της από την παρουσία του πρώην ποδοσφαιριστή της στο Μουντιάλ της Ρωσίας!

Αναλυτικά η αποστολή της Νιγηρίας για το Μουντιάλ:

Τερματοφύλακες: Ικετσούκβου Εζενουα (Ενίμπα), Φράνσις Ουζόχο (Ντεπορτίβο Λα Κορούνια), Ντανιέλ Ακπέγι (Τσίπα Γιουνάϊτεντ).

Αμυντικοί: Αμπντουλάχι Σέχου (Μπουρσασπόρ), Τάιρον Εμπουέχι (Ντεν Χάαγκ), Ελντερσον Ετσιαεγίλε (Σερκλ Μπριζ), Μπράιαν Ιντόβου (Αμκαρ Περμ), Τσιντόζι Αβαζίεμ (Ναντ), Ουίλιαμ Εκονγκ (Μπουρσασπόρ), Λέον Μπαλογκάν (Μάϊντς), Κένεθ Ομερούο (Κασίμπασα).

Μέσοι: Τζον Όμπι Μίκελ (Τιανγίν Τέντα), Ογκένι Ονάζι (Τραμπζονσπόρ), Βίλφριντ Εντιντί (Λέστερ), Ογκενεκάρο Ετέμπο (Λας Πάλμας), Τζον Ογκου (Χάποελ Μπιρ Σεβά), Τζόελ Ομπι (Τορίνο), Βίκτορ Μόουζες (Τσέλσι).

Επιθετικοί: Αχμέντ Μούσα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κελέτσι Ιχεανάτσο (Λέστερ), Οντιόν Ιγκάλο (Τσανγκτσουν Γιατάϊ), Αλεξ Ιβόμπι (Αρσεναλ), Νουάνκβο Σιμεόν (Κροτόνε).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top