ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθησαν άλλοι έξι με τον Καλογερίδη - Τα αδικήματα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθησαν άλλοι έξι με τον Καλογερίδη - Τα αδικήματα

Συνελήφθη την Κυριακή (3/6) στη Λάρνακα ο Χαράλαμπος Καλογερίδης ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία για την υπόθεση ληστείας στην ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό στις 6 Μαρτίου 2018.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών διενεργήθηκε σήμερα συντονισμένη επιχείρηση στη Λάρνακα στην οποία συμμετείχαν μέλη των Αστυνομικών Διευθύνσεων Λάρνακας και Λεμεσού, του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού και άλλων υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε και συνελήφθη σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, καταζητούμενο πρόσωπο σχετικά με υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε στις 6 Μαρτίου 2018 στην ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό.
 
Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Καλογερίδη, 33 χρόνων, ο οποίος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ένοπλης ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.
 
Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα πέντε αλλοδαποί, τέσσερις γυναίκες και δύο άνδρες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην ΑΔΕ Λάρνακας όπου ανακρίνονται ενώ εναντίον τους διερευνάται υπόθεση συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος.
 
Οι έρευνες της Αστυνομίας στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε ο Καλογερίδης συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ για σκοπούς συντονισμού λειτουργούν δύο Κέντρα Κρίσεως, ένα στη Λεμεσό και ένα στη Λάρνακα.
 
Ο Καλογερίδης θα οδηγηθεί τη Δευτέρα (4/6) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.
 
Οι πέντε συλληφθέντες αναμένεται επίσης να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

ΚΥΠΕ/ToThemaOnline

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top