ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Φαρίας για ΑΠΟΕΛ, Τσάμπιονς Λιγκ και… για το μέλλον του!

O Φαρίας για ΑΠΟΕΛ, Τσάμπιονς Λιγκ και… για το μέλλον του!

Για την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ, για τις εμπειρίες του στην Κύπρο, για την συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και για το μέλλον του μίλησε ο Αγκουστίν Φαρίας.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και συγκεκριμένα στην diarioeltiempo.com.ar αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν τις εμπειρίες του στους «γαλαζοκίτρινους» σε Κύπρο και Ευρώπη αλλά φωτογράφισε και την επιθυμία του για το που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

«Ήταν μία καλή σεζόν, αφού πετύχαμε τους στόχους μας. Παίξαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Εκπληρώσαμε τους μεγάλους στόχους που θέσαμε στην αρχή της περιόδου».

Για το αν γνώριζε κάτι προηγουμένως για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Το μόνο που γνώριζα ήταν πως είχε παίξει ο Φερνάντο Καβενάγκι στο ΑΠΟΕΛ. Πολλοί πιστεύουν ότι δεν είναι καλό το επίπεδο, αλλά υπάρχουν 4-5 καλές ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο. Είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και υπάρχουν αρκετοί ξένοι. Λίγοι είναι οι Κύπριοι παίκτες που αγωνίζονται. Το ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο και ο αιώνιος αντίπαλος είναι η Ομόνοια, αλλά το πρωτάθλημα το διεκδικήσαμε με τον Απόλλωνα».

Για την επιλογή να παίξει στον ΑΠΟΕΛ: «Όταν μου είπαν ότι το ΑΠΟΕΛ είχε την πιθανότητα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα, πήρα την απόφαση να πάω στην Κύπρο. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση, με εξαίρεση το Μουντιάλ. Όταν μπήκαμε στους ομίλους ήθελα να κληρωθούμε με την Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ. Είναι απίστευτο να παίζεις απέναντι στον Ρονάλντο, τον Ράμος ή τον Μόντριτς».

Για το μέλλον του: «Τώρα πρέπει να επιστρέψω στην Χιλή και στην Παλεστίνο, γιατί έχω συμβόλαιο για άλλο 1,5 χρόνο. Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Θα δείξει. Από τη στιγμή που υπάρχει το Μουντιάλ, θα καθυστερήσουν οι μεταγραφές».

Για το Μουντιάλ: «Για μένα είναι φαβορί η Ισπανία και όχι η Αργεντινή. Δεν έχει σταθερή απόδοση η Αργεντινή, δεν είναι συμπαγής ομάδα. Ευχή μου, όμως, να τα καταφέρει η Αργεντινή».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top