ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει τον τελευταίο καιρό…

Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει τον τελευταίο καιρό…

Βιασύνη δεν υπάρχει, αλλά δεν βγαίνουν πολλές πληροφορίες για τον σχεδιασμό της ομάδας στη νέα σεζόν. Επειδή οι γαλαζοκίτρινοι φέτος δεν παίζουν στην Ευρώπη, διοίκηση και προπονητής, έχουν σαφώς περισσότερο χρόνο μπροστά τους (σε σχέση με πέρσι) για να ρυθμίσουν τα ζητήματα του προγραμματισμού.

Πέραν από την έναρξη της διαδικασίας «εμβολιασμού»,  υπάρχουν περιπτώσεις παιχτών που έχουν συμβόλαιο, αλλά δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Η μόνη σίγουρη προσθήκη, μέχρι στιγμής, είναι αυτή του Κύπριου επιθετικού Μάριου Πεχλιβάνη. Επίσης επιστρέφει στο δυναμικό της ομάδας ο Αντρέας Φράγκος.

Δεν θα είναι ψηλός ο προϋπολογισμός, αλλά οι χιλιάδες οπαδοί της ομάδας, περιμένουν ότι σε κάποια στιγμή θα ακούσουν από επίσημα χείλη περισσότερες λεπτομέρειες, πως ακριβώς θα το… πάει η διοίκηση. Δεν προβαίνει οποιοσδήποτε (ακόμα) σε δημόσιες τοποθετήσεις.

Ελπίζουν ότι στη συνέλευση του σωματείου την προσεχή Παρασκευή, ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους, θα ανοίξει τα χαρτιά του και όσοι δεν είναι μέλη θα μάθουν τα νέα από τα ΜΜΕ. Όχι μόνο για το οικονομικό, αλλά γενικότερο για το πλάνο διαχείρισης της ομάδας.

Είναι λίγο «βασανιστικό» κάποιος να υποστηρίζει μια ομάδα και να μην λαμβάνει επίσημη ενημέρωση.

Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, στην ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα τον τομέα της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ. Φυσικά και η ευθύνη γι’ αυτό, βαραίνει τη διοίκηση.

Έχει μείνει πολύ πίσω, σε σχέση με τις άλλες μεγάλες ομάδες του νησιού. Παίζει ρόλο αυτή η «έλλειψη» για να αποστασιοποιηθεί σημαντική μερίδα του κόσμου, από τις δραστηριότητες της ομάδας και του συλλόγου.

Θα δώσουν σημασία στην αύξηση των μελών…

Γράφαμε προχθές για το νέο Δ.Σ. του σωματείου. Τα μέλη του συνδυασμού του Κώστα Χριστοδούλου, θα λάβουν ψήφο εμπιστοσύνης στη συνέλευση της προσεχούς Παρασκευής. Οι 12 που έλαβαν την απόφαση να διαχειριστούν το σωματείο, καταλαβαίνουν ότι πρέπει να κάνουν πολλή δουλειά στο… κεφάλαιο αύξησης των μελών.

Είναι γνωστό, ότι επειδή υπο-λειτουργούσε το σωματείο τα τελευταία 7-8 χρόνια, έχουν μείνει ανενεργοί παρά πολλοί ΑΕΛίστες. Θα καταβληθεί προσπάθεια, να πεισθούν πολλοί απ αυτούς να… επιστρέψουν ξανά κοντά στην ιδέα και τον σύλλογο που αγαπάνε από μικρά παιδιά. Το νέο Δ.Σ. πιστεύουμε ότι μπορεί να δώσει βοήθειες στους διαχειριστές της ποδοσφαιρικής ομάδας (βλ. εταιρία) και στο κεφάλαιο επικοινωνίας και μάρκετινγκ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top