ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Στις Κεντρικές για πέντε χρόνια οι δυο Βραζιλιάνες

ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Στις Κεντρικές για πέντε χρόνια οι δυο Βραζιλιάνες

Ποινή πέντε χρόνων επέβαλε τη Δευτέρα (04/06) το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε δυο γυναίκες.

Πρόκειται για δυο γυναίκες από την Βραζιλία ηλικίας 30 και 29 χρόνων οι οποίες έφτασαν στην Κύπρο τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, με ένα κιλό κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης οι δύο γυναίκες έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας με την τελευταία πτήση από την Αθήνα, προερχόμενες από τη Μαδρίτη.

Κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου και μετά από εξέταση από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, οι δύο γυναίκες θεωρήθηκαν ύποπτες και τους απαγορεύτηκε η είσοδος στη Δημοκρατία.

Οι γυναίκες κρατήθηκαν σε ειδική αίθουσα του αεροδρομίου προκειμένου να αναχωρήσουν για την χώρα προέλευσης τους δηλαδή τη Βραζιλία με την επόμενη διαθέσιμη πτήση για την Αθήνα.

 Γύρω στις 04.45 τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Ιανουαρίου κατά τη διαδικασία αναχώρησής τους και κατά τη διάρκεια του ελέγχου αποσκευών, εντοπίστηκαν στην τσέπη του μπουφάν και στην τσάντα της 30χρονης από ένα κυλινδρικό σκεύασμα εντός των οποίων υπήρχε άσπρη σκόνη που ομοίαζε με κοκαΐνη.

Αμέσως ενημερώθηκε η ΥΚΑΝ μέλη της οποίας μετέβησαν στο χώρο, παρέλαβαν τα σκευάσματα, που ήταν συνολικού βάρους 500 περίπου γραμμαρίων και μετά από γραπτή συγκατάθεση των δύο γυναικών οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για ακτινολογικό έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, στο σώμα της 31χρονης εντοπίστηκαν άλλες δύο συσκευασίες και όταν τις αφαίρεσε διαπιστώθηκε ότι περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους περίπου 500 γραμμαρίων.

Οι δυο Βραζιλιάνες κατηγορήθηκαν για το αδίκημα της παράνομης εισαγωγής κοκαΐνης με σκοπό την προμήθεια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top