ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ: Έκανε 4 χρόνια στις Κ. Φυλακές και είχε απελαθεί – Η άγνωστη γυναίκα

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ: Έκανε 4 χρόνια στις Κ. Φυλακές και είχε απελαθεί – Η άγνωστη γυναίκα

Το DNA πρόδωσε τον Χαράλαμπο Καλογερίδη, σε σχέση με την υπόθεση ληστείας της ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου στις 6 Μαρτίου του 2018.

Του Φάνη Μακρίδη

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο γενετικό του υλικό εντοπίστηκε στο σπασμένο γυαλί της πόρτας εξόδου στο εσωτερικό της τράπεζας.

Γι΄ αυτό και ο Καλογερίδης παραδέχθηκε την εμπλοκή του.

Βέβαια, πέραν τούτου ήταν σφίγγα. Δεν μίλησε για τους συνεργούς του. Τουλάχιστον αυτή η εικόνα υπήρχε μέχρι τη Δευτέρα (04/06) το πρωί που είχε οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Οι Αρχές θεωρούν δεδομένη τη συμμετοχή ακόμη δυο προσώπων στην πιο πάνω εγκληματική ενέργεια. Θυμίζουμε ότι η ληστεία είχε διαπραχθεί από δυο πρόσωπα που είχαν εισβάλει στην ΣΠΕ φορώντας κράνη, ενώ αφού πρώτα διέφυγαν με μοτοσικλέτα, τρίτο άτομο τους φυγάδευσε με αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο στην Γερμασόγεια στις 7 Μαρτίου.

Εδώ να σημειωθεί ότι στα τεκμήρια που συνέλλεξαν οι ανακριτές, εντοπίστηκε και γενετικό υλικό από άγνωστη γυναίκα.

Πάντως, ο Καλογερίδης είναι καλά γνωστός στις κυπριακές Αρχές. Ο 33χρονος είχε συλληφθεί παλιότερα για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Κύπρο και μάλιστα είχε εκτίσει τετραετή ποινή φυλάκισης στις Κεντρικές Φυλακές.

Αμέσως μετά απελάθηκε από την Κύπρο και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2017. Το όνομά του είχε μπει στον κατάλογο προσώπων που απαγορεύεται η είσοδός τους στην Δημοκρατία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top