LIFESTYLE

Η βαλίτσα που έκανε δώρο η Κύπρια δημοσιογράφος στην Φουρέιρα - VIDEO

Η βαλίτσα που έκανε δώρο η Κύπρια δημοσιογράφος στην Φουρέιρα - VIDEO

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την Ελένη Φουρέιρα έξω από το Προεδρικό. Μια βαλίτσα από την Κύπρια δημοσιογράφο αποκλειστικά για την τραγουδίστρια.

Στο Προεδρικό μέγαρο υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης την Ελένη Φουρέιρα, την Δευτέρα, 4 Ιουνίου, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision, κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Η Φουρέιρα πέρασε την πόρτα του Προεδρικού με εντελώς διαφορετικό look, φορώντας πράσινο σύνολο και λευκές μπότες. 

Μέσω twitter, ο Νίκος Αναστασιάδης ανέβασε φωτογραφίες από τη συνάντηση και έγραψε:

«Με χαρά υποδέχτηκα στο Προεδρικό την Ελένη Φουρέιρα τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου και μέλη της αντιπροσωπείας που εκπροσώπησαν την χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision. Τους ευχαριστούμε, με τη δουλειά και την παρουσία τους έγιναν πολύ καλοί πρεσβευτές της Κύπρου στο εξωτερικό».

Έξω από το Προεδρικό την περίμεναν οι δημοσιογράφοι. Ανάμεσά τους και η Χριστιάνα Αντωνίου της εκπομπής "Όλα Για Σένα". 

Μετά από καταιγισμό ερωτήσεων στην Ελένη Φουρέιρα από την δημοσιογράφο του TvOne, η τραγουδίστρια παρατήρησε ότι η Χριστιάνα Αντωνίου είχε μαζί της μια βαλίτσα. 

Τότε η Φουρέιρα είπε ότι στις εκπομπές αυριο θα σχολιάζουν ότι δεν ταιριάζει αυτή η βαλίτσα με το στυλ της και θα αναρωτιούνται γιατί την πήρε μαζί της, με την Χριστιάνα Αντωνίου να της απαντά ότι δεν ήξερε ότι θα φορούσε πράσινο χρώμα. 

Όπως εξήγησε η Κύπρια δημοσιογράφος, το δώρο είναι από την εκπομπή "Όλα Για Σένα" και ο λόγος που το επέλεξαν είναι ότι πρόκειται για ένα δώρο πολύ χρήσιμο, για να έρχεται και να φεύγει πολύ συχνά στην Κύπρο. 

Δείτε τι απάντησε η Ελένη Φουρέιρα στο 2:40' στο video που ακολουθεί:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top