ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Electroline… σουτάρει τις τιμές των τηλεοράσεων και σκοράρει στις προσφορές

Η Electroline… σουτάρει τις τιμές των τηλεοράσεων και σκοράρει στις προσφορές

Είσαι έτοιμος για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου;

Η ELECTROLINE έχει γεμίσει τα ράφια της με κορυφαία μοντέλα τηλεοράσεων, τις οποίες μπορείς να αγοράσεις σε απίστευτα χαμηλές τιμές, για να απολαύσεις την αγαπημένη σου ομάδα στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Απόλαυσε όλους τους αγώνες σε κορυφαία ανάλυση, από την άνεση του καναπέ σου, μαζί με τους φίλους σου. Έλα, απλώς, στην ELECTROLINE, βρες την επώνυμη μάρκα τηλεοράσεων που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου και αγόρασέ τη σε τιμή που… βρίσκει δίχτυα!

Στην ELECTROLINE θα βρεις τεράστια ποικιλία αποκλειστικών μοντέλων τηλεοράσεων, από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη σε ίντσες, όλες άμεσα διαθέσιμες σε… σουταρισμένες τιμές.

Τι περιμένεις; Η καλύτερη στιγμή να αγοράσεις την τηλεόραση που ονειρεύτηκες είναι τώρα, στο BIG PRICES SHOOTDOWN της ELECTROLINE! Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ..

Με την αγορά οποιασδήποτε τηλεόρασης η Electroline προσφέρει 5 πλάσιους πόντους στους κατόχους της Electroline Loyalty κάρτας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις προσφορές της ELECTROLINE, αλλά και για τις online αγορές σας, ένα κλικ στο www.electroline.com.cy είναι αρκετό. Εναλλακτικά, επισκεφτείτε τη σελίδα της Electroline στο Facebook και τα καταστήματά της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top