ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει ο 26χρονος πατροκτόνος της Ζακύνθου: 'H 9χρονη αδερφή μου παραπονέθηκε πως πονάει στα γεννητικά της όργανα'- VIDEO

Σοκάρει ο 26χρονος πατροκτόνος της Ζακύνθου: 'H 9χρονη αδερφή μου παραπονέθηκε πως πονάει στα γεννητικά της όργανα'- VIDEO

Αποσπάσματα από τη συγκλονιστική απολογία του 26χρονου πατροκτόνου της Ζακύνθου, ο οποίος προφυλακίστηκε, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο νεαρός περιέγραψε με λεπτομέρειες τον εφιάλτη που ζούσε από παιδί δίπλα στον πατέρα του, τον οποίο όπως είπε σκότωσε γιατί κακοποιούσε τον ίδιο και τα αδέλφια του.

«Ήρθε ένα βράδυ στο κρεβάτι που κοιμόμουν μόνος μου. Ήταν η αρχή. Ήθελε να κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι γυμνοί», φέρεται να είπε.

Ο 26χρονος ισχυρίστηκε πως το τελευταίο διάστημα είχαν ενταθεί οι εκβιασμοί και οι απειλές από τον πατέρα του. «Ακόμη και πριν από μία εβδομάδα, μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει εάν δεν πάω τη μητέρα μου και πρώην σύζυγό του ή την ετεροθαλή αδελφή μου σε εκείνον με σκοπό την σεξουαλική συνεύρεση. Δεν άντεξα».

Ο Αλέξης περιέγραψε τη στιγμή που έστρεψε το όπλο προς τον 70χρονο πατέρα του και τον δολοφόνησε, το βράδυ της Κυριακής 27ης Μαΐου, στην περιοχή Βολιμών Ζακύνθου.

«Ο πατέρας μου καθόταν στη θέση του οδηγού ανυποψίαστος, ήταν βράδυ και δεν είχε καταλάβει πως ήμουν καμουφλαρισμένος. Τον πυροβόλησα αμέσως από το τζάμι της πόρτας του, μόλις άκουσε τα βήματά μου και γύρισε να με δει. Τον πυροβόλησα συνολικά 3 φορές στο πρόσωπο, στην καρδιά και στον ώμο».

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία ο δικηγόρος του Παναγιώτης Κεφαλληνός, δήλωσε πως «ήταν μια συγκλονιστική από άποψη περιεχομένου απολογία» και ότι ο ίδιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον πελάτη του.

Ο 26χρονος πατροκτόνος υποστηρίζει πως κίνητρο της δολοφονίας του πατέρα του είναι η κακοποίηση του ιδίου και των αδελφών του από τα παιδικά τους χρόνια.

«Κλονίστηκα μια μέρα που η εννιάχρονη αδερφή μου μου παραπονέθηκε πως πονάει στα γεννητικά της όργανα. Και τότε αμέσως σκέφτηκα ότι θα κάνει τα ίδια και σε εκείνη. Από τότε αποφάσισα πως αυτό το τέρας δε θα πρέπει να συνεχίσει να ζει και να κάνει τα αδερφάκια μου να υποφέρουν φρικτά. Ήταν πλέον θέμα χρόνου να τον σκοτώσω...».

Σημειώνεται πως συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί και τα αδέλφια του τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα έξω από τα δικαστήρια Ζακύνθου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στον 26χρονο.

 https://www.youtube.com/watch?v=WrMYty3PXic

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top