ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: «Εμουντάραν με μπροστά στο 3χρονο μωρό μου – Απειλούν με για το αυτοκίνητο τζιαί το μωρό» - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: «Εμουντάραν με μπροστά στο 3χρονο μωρό μου – Απειλούν με για το αυτοκίνητο τζιαί το μωρό» - VIDEO

Χρήστες ναρκωτικών, επιτέθηκαν σε 42χρονο μπροστά στο 3χρονο παιδί του, γιατί τους έκανε παρατήρηση να μην το πράττουν μπροστά στο σπίτι του. Ο ίδιος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, κάνει καταγγελίες στην Αστυνομία, χωρίς αποτέλεσμα.  

Τα πιο πάνω, ανάφερε ο ίδιος ο 42χρονος, όταν φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», στα πλαίσια της συζήτησης για την αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας, για την πάταξη της εγκληματικότητας, όπου καλεσμένος ήταν ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος ανάφερε ότι, εδώ και τέσσερα χρόνια ζει σε συγκεκριμένη προσφυγική περιοχή και έξω από την πόρτα του σπιτιού του, καθημερινά υπάρχουν 30 με 40 άτομα που κάνουν χρήση ναρκωτικών και καθημερινά τηλεφωνεί τόσο στην ΥΚΑΝ, όσο και στην Αστυνομία για να προβεί σε σχετικές καταγγελίες.

Πριν από 10 περίπου ημέρες, όπως ανάφερε ο ίδιος, «εμουντάραν με τρία άτομα να με κτυπήσουν άσχημα μπροστά στο 3χρονο μωρό μου, γιατί τους έκαμα παρατήρηση», είπε χαρακτηριστικά.

Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 τα ξημερώματα καθημερινά, πωλούν χασίς, ισχυρίστηκε ο 42χρονος και μάλιστα, ακούγονται οι περιγραφές τους για τα γραμμάρια, ενώ στέκονται και στο περιτοίχισμα του σπιτιού με τις ζυγαριές.

Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά ο παραπονούμενος, «είμαι 42 χρονών, δεν ήξερα καθόλου τίποτε, ειλικρινά που σας λέω, αλλά έμαθα πως είναι, πως τα ζυγίζουν, πως το βάζουν σε εκείνα τα εξαρτήματα που το σπάζουν», πρόσθεσε επίσης ότι του ζητάνε μάλιστα συνεχώς και τσιγάρο.

Ο 42χρονος αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε με πρόσωπο της ΥΚΑΝ, το οποίο του έλεγε «μην ανησυχείτε, μην ανησυχείτε… εν ούλλα εντάξει», ενώ όταν επικοινώνησε με την Αστυνομία για να καταγγείλει την επίθεση εναντίον του, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μέλος της δύναμης του είπε, «δεν ξέρουμε την διεύθυνση, πως γράφεται;»

Όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Χριστοφίδου, ρώτησε τον παραπονούμενο αν κατάγγειλε την υπόθεση σε Αστυνομικό Σταθμό, απάντησε: «Φοβούμαι, απειλούν με για το αυτοκίνητο μου, απειλούν με για το μωρό μου, απειλούν με για τα πάντα».

Τέλος, ανάφερε ότι, τόσο ο ίδιος και η σύντροφός του, αλλά και ολόκληρη η γειτονιά, είναι τρομοκρατημένη, και κατάληξε λέγοντας: «Σας παρακαλώ, βοηθήστε με».    

https://www.youtube.com/watch?v=n2b1SedL4ns&feature=youtu.be

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top