ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι ή Ρονάλντο: Ποντάρετε Megabet Plus για τον πρώτο σκόρερ κάθε ομάδας

Μέσι ή Ρονάλντο: Ποντάρετε Megabet Plus για τον πρώτο σκόρερ κάθε ομάδας

Η έναρξη του Μουντιάλ 2018 πλησιάζει και η αγωνία των ποδοσφαιρόφιλων μεγαλώνει. Η Megabet Plus προσφέρει στην ιστοσελίδα της και στα πρακτορεία τις περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις για την μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Διαθέσιμα θα βρείτε τα ειδικά στοιχήματα αναφορικά με τον πρώτο σκόρερ της κάθε ομάδας.

Λιονέλ Μέσι είναι ο απόλυτος ηγέτης της Αργεντινής και είναι φυσικά πρώτο φαβορί για να βγει πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με απόδοση 1.65.

Στον αντίποδα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Πορτογαλίας και της Ρεάλ, και έχει απόδοση 1.45.

Νεϊμάρ με απόδοση 2.25 είναι η κορυφαία επιλογή για την Βραζιλία και δικαιολογημένα αφού παραμένει ηγέτης της σελεσάο έστω και αν προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Για την Γαλλία ξεχωρίζει ο Αντουάν Γκριζμάν με απόδοση 2.70. Θυμίζουμε ήταν ο πρώτος σκόρερ του Euro 2016.

Ο Τόμας Μίλερ αποτελεί τον παίκτη με τα περισσότερα γκολ με το εθνόσημο από αυτούς που βρίσκονται στην αποστολή της Γερμανίας. Στην Megabet Plus προσφέρεται με απόδοση 4.10.

Όσον αφορά την Αγγλία, ο Χάρι Κέιν είναι ότι καλύτερο διαθέτει επιθετικά και θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, επιλογή την οποία βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα μας και θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Να ενημερώσουμε τους πελάτες μας, πως η ιστοσελίδα της Megabet Plus παρέχει την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top