ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν κοιτάζει μόνο τον Σαλίν για το τέρμα η Ανόρθωση – Επίσημη ΘΕΣΗ και για Λαβόρδε

Δεν κοιτάζει μόνο τον Σαλίν για το τέρμα η Ανόρθωση – Επίσημη ΘΕΣΗ και για Λαβόρδε

Ο γενικός διευθυντής της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου μίλησε στο ραδιόφωνο του Άστρα 92,8 το μεσημέρι της Τρίτης (5/6).

Ο Μαρίνος Μήτρου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν το ρεπορτάζ της Κυρίας και ξεχώρισε η δήλωση του για την πρόταση προς τον τερματοφύλακα Σαλίν αλλά και την διαφορά που υπάρχει με Λαβόρδε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Άστρα:

 Για τον Κατσιαράβα και τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις: “Υπάρχει ενδιαφέρον για αρκετές περιπτώσεις. Ευτυχώς δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές όπως πέρυσι. Αρέσει στον κόσμο η περίοδος αυτή”

“Η Ανόρθωση στο μεσοαμυντικό κομμάτι δεν θα κάνει ιδιαίτερες αλλαγές. Έχουν μείνει όλοι οι ποδοσφαιριστές. Θα αλλάξει ο τερματοφύλακας. Είμαστε σε επαφές με δύο τερματοφύλακες από το εξωτερικό. Ο ένας από τους δύο έχει πρόταση. Ο Σαλίν είναι σε συζητήσεις με την ομάδα του για να τερματίσει την συνεργασία του. Σε περίπτωση που καθυστερήσει ή δεν τα βρούμε με τον παίκτη, έχουμε κι΄άλλον στα υπόψη”

“Θα πάρουμε ακόμα έναν για τον άσσο κάτω των 22 ετών”

“Έχουν προταθεί πάρα πολλοί, θα δούμε τις επόμενες ημέρες’

Για τον Λαβόρδε:

“Για την ώρα υπάρχει μεγάλη απόσταση. Δεν θέλουμε να δώσουμε ελπίδες στον κόσμο. Στην τελευταία επαφή που είχαμε, υπήρχε μεγάλη απόσταση”

Για τον Λέβι: “Ο κύριος Λέβι έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Είπε ο ίδιος ότι το μέλλον του είναι στην Ανόρθωση. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε ρήτρα. Είναι σε καθημερινή επαφή με τον Πρόεδρο. Έρχεται σε λίγες μέρες στην Κύπρο. Ποτέ όμως δεν λέμε ποτέ. Κανένας από το Ισραήλ δεν έχει μιλήσει με την Ανόρθωση για το συγκεκριμένο θέμα”

“Ξεπεράσαμε τα πρώτα 100 διαρκείας στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας, και η δεύτερη μέρα πάει καλά. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές οι ημερομηνίες για την προετοιμασία”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top