ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λαμπρή καριέρα με ΑΠΟΕΛ, αλλά θαύμαζε την «ΟΜΑΔΑΡΑ» Ομόνοια

Λαμπρή καριέρα με ΑΠΟΕΛ, αλλά θαύμαζε την «ΟΜΑΔΑΡΑ» Ομόνοια

Φιλοξενούμενος της ραδιοφωνικής εκπομπής του Super Sport FM, «Όλα Μάλε», ήταν την Τρίτη (05-06-2018) ο Κώστας Φασουλιώτης.

Πηγαίνοντας αρκετά χρόνια πίσω θυμήθηκε το πρώτο του ντέρμπι αιωνίων και παρατήρησε ότι αν και έπαιζε στον ΑΠΟΕΛ τότε θαύμαζε την Ομόνοια.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Φασουλιώτη περί αυτού:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μου παιχνίδι με την Ομόνοια που έληξε ισόπαλος 1-1. Ήταν γεμάτο το γήπεδο και ειλικρινά η Ομόνοια εκείνη την εποχή ήταν ομαδάρα και είχε παικταράδες. Πραγματικά την θαύμαζα. Τώρα βλέπεις καθίσματα αδειανά, ενώ πριν τόσα χρόνια έβλεπες το γήπεδο να είναι γεμάτο 1 ώρα πριν. Θα μου πείτε πως δύο παιχνίδια ήταν εκείνη την εποχή αλλά και 22 να παίζουν ένα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια είναι πάντα ένα αιώνιο ντέρμπι»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top