ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Βάζει και άλλη ομάδα υπό τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Βάζει και άλλη ομάδα υπό τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας

Από τη στιγμή που το σωματείο της ΑΕΛ θα γυρίσει σελίδα την ερχόμενη Παρασκευή, με τον συνδυασμό του Κώστα Χριστοδούλου να παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Ανδρέα Σοφοκλέους, οι σκέψεις που υπάρχουν για την αναδιοργάνωση των τμημάτων είναι αρκετές.

Διαβάστε:

Μια ντουζίνα υποψήφιοι… Τι παίζει για εταιρία στο μπάσκετ…

Μάλιστα δε, πέρα της εταιρείας που θα συσταθεί για τη διαχείριση του καλαθοσφαιρικού τμήματος, οι πληροφορίες του Themasports.com κάνουν λόγο πως η ποδοσφαιρική εταιρεία της ΑΕΛ θα έχει υπό τη διοίκηση της ακόμη ένα τμήμα του γαλαζοκίτρινου συλλόγου.

Αυτό δεν είναι άλλο από το τμήμα φούτσαλ της ΑΕΛ.  Εκεί όπου «κουμάντο» έκανε τα τελευταία χρόνια η διοίκηση του Ανδρέα Σταύρου, ως «ανεξάρτητο» τμήμα, πλέον, οι διεργασίες και επαφές που έγιναν τις τελευταίες μέρες φέρουν την απόφαση που είναι στα σκαριά για να παρθεί να… λέει για «ένα» κομμάτι τα δύο ομαδικά τμήματα.

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας της ΑΕΛ, έχοντας πέρα της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος, και αυτό του φούτσαλ.  Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως ο Ανδρέας Σταύρου θα έχει ρόλο, πλέον, ως υπεύθυνος του τμήματος φούτσαλ της ΑΕΛ.  Η εταιρεία που υπάρχει τα τελευταία χρόνια και διαχειρίζεται το τμήμα φούτσαλ θα συνεχιζει να υπάρχει, απλά θα είναι ως «έταιρος» στην ποδοσφαιρική εταιρεία.

Το όλο ξεκαθάρισμα αυτής της εξέλιξης και το πως θα έχουν οι εταιρείες θα είναι ένα από τα βασικά θέματα στη συνέλευση της ερχόμενης Παρασκευής, όπου σημαντικό ρόλο έχει και η Καταστατική Συνέλευση, με τις αλλαγές που θα γίνουν, σε ότι αφορά την αύξηση μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου αλλά και στα ζητήματα – θέματα, το πως θα έχουν, οι υφιστάμενες εταιρείες αλλά και αυτή που πρόκειται να συσταθεί.

Κυρίως οι τοποθετήσεις του Ανδρέα Σοφοκλέους την ερχόμενη Παρασκευή θα ξεκαθαρίσουν το όλο σκηνικό!

Είναι συνεχείς οι σκέψεις που γίνονται και τον λόγο για την τελεσίδικη απόφαση έχει ο Ανδρέας Σοφοκλέους.  Δεν αποκλείεται, φυσικά, μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή να παρουσιαστεί και πάλι, όπως συνηθίζει, ανατρεπτικός ο πρόεδρος της ΑΕΛ και να ανακοινώσει άλλα πράγματα στη Συνέλευση.  Εξαρτάται και το τι θα αποδεχθεί ο πρόεδρος του φούτσαλ, Ανδρέας Σταύρου.  Εμείς, σας παρουσιάζουμε μία εκ των προθέαεων που έχουμε ενημερωθεί και δεν τυγχάνει αμφισβήτησης.

Πάντως, την ίδια ώρα με τα πιο πάνω γίνονται και διεργασίες να ενωθούν τα τμήματα της ΑΕΛ προς μια σωστή κατεύθυνση που ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων προκρίνει, μέσω και του νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου που θα προκύψει από τη Συνέλευση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top