ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ: Μητέρα 5χρονου παιδιού έκλεψε χαμ και μακαρόνια – Συνελήφθη και θα ψάξουν για τα κλοπιμαία

ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ: Μητέρα 5χρονου παιδιού έκλεψε χαμ και μακαρόνια – Συνελήφθη και θα ψάξουν για τα κλοπιμαία

29χρονη μητέρα ενός κοριτσιού 5 ετών, η οποία μάλιστα είναι άνεργη και δεν έχει κάποια οικονομική βοήθεια, την Δευτέρα (4/6) μπήκε σε σπίτι και έκλεψε… χαμ και μακαρόνια του φούρνου από το ψυγείο.

Οι ιδιοκτήτες της οικίας που διαρρήχθηκε στη Περιστερώνα της Επ. Λευκωσίας, κατήγγειλαν την υπόθεση στην Αστυνομία, η οποία μάλιστα προχώρησε στην σύλληψή της την Τετάρτη (6/6) και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, που διέταξε την διήμερη κράτησή της.

Σύμφωνα με την καταγγελία των ιδιοκτητών, κλάπηκαν από το ψυγείο του σπιτιού τους, συσκευασία με χαμ και δοχείο με μακαρόνια του φούρνου.

Η Αστυνομία συνέλαβε την 29χρονη με δικαστικό ένταλμα, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κακόβουλη ζημιά που προκάλεσε η 29χρονη, είναι οι καταστροφή σιδερένιου προστατευτικού διχτιού του παράθυρου, από όπου εισήλθε στην οικία. Η ίδια, γυναίκα, φέρεται να προσπάθησε λίγη ώρα προηγουμένως να εισέλθει και σε άλλη οικία, και πάλι από το παράθυρο, χωρίς να τα καταφέρει όμως.

Οι ιδιοκτήτες, μετά την διάρρηξη, φέρονται να υποψιάστηκαν αμέσως την 29χρονη Μαροκινή, ενώ κατάφεραν φαίνεται να συλλέξουν μαρτυρίες και από τους συγχωριανούς τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η 29χρονη βρίσκεται στην Κύπρο ζητώντας πολιτικό άσυλο.  Η συλληφθείσα είναι μητέρα ενός 5χρονου κοριτσιού, το οποίο μετά την τελευταία εξέλιξη, μεταφέρθηκε σε παιδική στέγη.

Το δικαστήριο ενέκρινε την διήμερη κράτηση της 29χρονης για διευκόλυνση των ανακρίσεων για την υπόθεση, ενώ η Αστυνομία φέρεται να επιθυμεί να ψάξει για τα κλοπιμαία.

Μ. Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top