ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

1st Cyprus Breast Health Forum Διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο στις 14 Ιουνίου

1st Cyprus Breast Health Forum Διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο στις 14 Ιουνίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη σχετικά με το 1ο Cyprus Breast Health Forum, το οποίο θα διοργανωθεί από το Κέντρο Μαστού Κύπρου στις 14 Ιουνίου 2018, στην Αίθουσα «Πασχάλης Πασχαλίδης» στο Κτίριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία.

 

Το πρώτο υπερσύγχρονο ιδιωτικό κέντρο Μαστού στην Κύπρο (THE BREAST CENTER OF CYPRUS), ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2018, και είναι ένα Κέντρο δημιουργημένο στη βάση διεθνών προτύπων και προδιαγραφών, ικανό να καλύψει τις ανάγκες των γυναικών σε όλη τη Κύπρο.  Παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες που έχουν σχέση με τον μαστό, κάτω από μία στέγη με εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

 

Στόχος είναι το συνέδριο αυτό να αποτελέσει ετήσιο θεσμό, που σκοπό θα έχει την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών για θέματα που σχετίζονται με τις παθήσεις του μαστού και ιδιαίτερα τον καρκίνο, ενώ παράλληλα θα συμβάλει στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των γυναικών, όσον αφορά την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.

 

Το συνέδριο αποτελείται από 2 μέρη. Το πρώτο μέρος αφορά το κοινό και κατά κύριο λόγο γυναίκες με θέματα σχετικά με τις παθήσεις του μαστού.  Η γλώσσα των ομιλητών στο μέρος αυτό του συνεδρίου θα είναι η Ελληνική. Το δεύτερο μέρος είναι κατά κύριο λόγο επιστημονικό και θα απευθύνεται σε γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Οι ομιλητές θα είναι παγκοσμίου φήμης γιατροί και επιστήμονες εξειδικευμένοι σε σχετικά με το μαστό θέματα.  Το εν λόγω συνέδριο συστήνεται για παρακολούθηση από την Ευρωπαϊκή Σχολή Ογκολογίας.

 

Μετά το πέρας του συνεδρίου στις 20:00 το βράδυ, ο Έντιμος Υπουργός Υγείας Κύριος Κωνσταντίνος Ιωάννου, θα τελέσει τα επίσημα εγκαίνια λειτουργίας του Κέντρου Μαστού Κύπρου, στην οδό Μακράσυκας 3, Καρυάτιδες Business Center, 3Ος Όροφος. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων και μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018, θα εκτίθενται στο κέντρο Μαστού Κύπρου, έργα ζωγραφικής των εικαστικών Ανδρέα και Νικόλα Λαδόμματου. Μέρος των εσόδων από την έκθεση θα δοθούν στην Europa Donna Κύπρου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22054545, να στείλετε email στο [email protected] ή να επισκεφθείτε τη σελίδα www.breastcenter.com.cy.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top