ΠΑΡΑ-THEMA

Ψάχνει για ομάδα ο Κύπριος «Μίνι Μέσσι»- Ποιος θα αρπάξει τον παικταρά

Ψάχνει για ομάδα ο Κύπριος «Μίνι Μέσσι»- Ποιος θα αρπάξει τον παικταρά

Θεωρήθηκε  ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Tότεναμ και μαζί τον άλλο συμπατριώτη μας (έγραψε ήδη την πρώτη συμμετοχή το στην Εθνική Κύπρου) έβλεπαν οι άνθρωποι της Λονδρέζικης ομάδες, δύο παιδιά που θα μπορούσαν να «σταθούν» και στην πρώτη ομάδα.

Μάλιστα για τον 19χρονο Μάρκους Έντουαρντς,  ο προπονητής της ομάδας Mαουρίσιο Ποκετίνο είχε μιλήσει παλαιότερα με τα καλύτερα λόγια, χαρακτηρίζοντας τον ως «Mini Messi». Φαίνεται όμως πως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενε ο 19χρονος που έχει καταγωγή από το νησί μας, αφού η μητέρα του είναι Κύπρια και πλέον βρίσκεται στην πόρτα εξόδου ψάχνοντας το νέο του «λιμάνι».

Ο μικρός δόθηκε δανεικός την περασμένη χρονιά στην Norwich, γράφοντας μόνο μια συμμετοχή και αποχώρησε λίγους μήνες αργότερα για προσωπικούς λόγους από την ομάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ΤhemaSports πατώντας ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top