ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπουδαίο Σεμινάριο Φυσικής Κατάστασης στη Λευκωσία με προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Σπουδαίο Σεμινάριο Φυσικής Κατάστασης στη Λευκωσία με προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Θα βρεθεί στην Κύπρο ο προπονητής Φυσικής Κατάστασης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Καλαθόσφαιρας) Κώστας Χατζηχρήστος που θα πλαισιωθεί από τέσσερις ακόμα διακεκριμένους ομιλητές

Ένα σπουδαίο Σεμινάριο με θέμα τη Φυσική Κατάσταση, τη Δύναμη και την Αποκατάσταση φιλοξενείται στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το διήμερο 23-24 Ιουνίου. Το Σεμινάριο διοργανώνει το Eshop For Sports με την επιστημονική επιμέλεια του Performance 22 Lab. Βασικός ομιλητής θα είναι ο προπονητής Φυσικής Κατάστασης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Κώστας Χατζηχρήστος, στενός συνεργάτης του head coach Δημήτρη Ιτούδη, με τον οποίον πανηγύρισαν την κατάκτηση της Ευρωλίγκα το 2016.

Το Σεμινάριο αφορά την προπόνηση βελτίωσης Φυσικής Κατάστασης και την Αποκατάσταση τραυματισμών, στα ομαδικά αθλήματα και κυρίως σε ποδοσφαίρου και καλαθόσφαιρα, αλλά και στο μαζικό αθλητισμό (Fitness). Τον κ. Χατζηχρήστο, Head Performance Specialist της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα πλαισιώσουν ο Πέτρος Σηρακόπουλος (Performance Director του P22 Lab), ο φυσικοθεραπευτής Μάκης Κοντογιάννης, ο Δρ. Μάριος Χρίστου, Υπεύθυνος Ποδοσφαίρου του ΕΣΥΑΑ και ο PhD Candidate Μάριος Αργυρού, Υπεύθυνος Καλαθοσφαίρισης του ΕΣΥΑΑ.

H θεματολογία του σεμιναρίου θα αφορά την προπόνηση Βελτίωσης φυσικής κατάστασης και αποκατάσταση τραυματισμών, σε ομαδικά αθλήματα κυρίως Ποδόσφαιρο και Καλαθόσφαιρα καθώς και στον μαζικό αθλητισμό (Fitness).

Το Σεμινάριο, που τελεί υπό την Αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και στηρίζεται  από το Σύνδεσμο Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου, διαρκεί δύο ημέρες και χωρίζεται σε τέσσερις ενότητες. Με το τέλος τους, την Κυριακή (24/06), θα γίνει συζήτηση στρογγυλής τράπεζας.

Ειδικές τιμές για φοιτητές
Το κόστος παρακολούθησης είναι €100 ανά ενότητα, €160 ανά ημέρα και €240 και για τις δύο ημέρες, ενώ ο μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε ενότητα δεν θα υπερβαίνει τους 50. Ειδικές τιμές υπάρχουν για Φοιτητές, μέλη του ΕΣΥΑΑ και προπονητές Ποδοσφαίρου και Καλαθόσφαιρας.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε γυμναστές, προπονητές δύναμης και φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου και καλαθόσφαιρας αλλά και άλλων  αθλημάτων, personal trainers, άτομα που ασχολούνται με τον τομέα της αποκατάστασης καθώς και φοιτητές ΤΕΦΑΑ και Sports Science.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα στο www.facebook.com/events/233210307434711 και εγγραφές στο www.eshopforsports.com και στο τηλέφωνο 77776100.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top