ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! «Αυτός θα είναι ο… αντικαταστάτης του Ζιντάν»

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! «Αυτός θα είναι ο… αντικαταστάτης του Ζιντάν»

Ο πρόεδρος της Μούρθια εξήγησε ότι ο Γκούτι δεν συμφώνησε με την ομάδα του, επειδή κατευθύνεται προς τον πάγκο των Μαδριλένων.

Μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν, άπαντες αναζητούν να μάθουν ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Ρεάλ.

Το μεγάλο φαβορί, Μαουρίτσο Ποκετίνο φαίνεται να απομακρύνεται, ενώ τα ονόματα των Σάρι, Αλέγκρι, Βενγκέρ απλά ακούστηκαν, δίχως να υπάρχει πραγματικό θέμα.

Φως στο σκοτάδι όμως, έδωσε από το πουθενά ο πρόεδρος της Μούρθια: «Ο Γκούτι θα είναι ο επόμενος προπονητής της Ρεάλ. Οπότε, δεν θα καθίσει στον πάγκο της Μούρθια. Μακάρι ο Ζιντάν να είχε μείνει για δύο ακόμα μέρες στη Ρεάλ, ώστε να είχαμε ολοκληρώσει τη συμφωνία μας με τον Γκούτι».

Ο παλαίμαχος μέσος των Μαδριλένων εργάζεται στις ακαδημίες της Βασίλισσας και αναμένεται να φανεί εάν αυτό ήταν… τρολάρισμα ή μία μεγάλη αποκάλυψη.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top