ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Σχεδόν καύσωνας - Πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

ΚΑΙΡΟΣ: Σχεδόν καύσωνας - Πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή µέχρι και το Σάββατο.

Σήµερα (7/6) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και τοπικά στα δυτικά παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, και τοπικά στα νοτιοδυτικά το απόγευµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, και αργότερα ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη ενώ στα δυτικά παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος και θερµός, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα, αρχικά, δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την ∆ευτέρα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει περαιτέρω πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top