ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεγέλασε τον ΣΥΦΑΕΛ, παίζει με τα νεύρα του κόσμου o Σοφοκλέους…

Ξεγέλασε τον ΣΥΦΑΕΛ, παίζει με τα νεύρα του κόσμου o Σοφοκλέους…

Αιφνιδίασε για άλλη μια φορά ο Αντρέας Σοφοκλέους. Ούτε ο Κώστας Χριστοδούλου, που ηγείται του 12-μελούς συνδυασμού, δεν ανέμενε ότι ο νυν πρόεδρος θα κατέβει ως ανεξάρτητος στις σημερινές εκλογές των μελών του σωματείου. 

Οι οργανωμένοι οπαδοί, δεν το έκρυψαν στην ψεσινή καυστική τους ανακοίνωση (ΕΔΩ), ότι τους ξεγέλασε ο «Σόφο», αφού άλλα τους έλεγε στις συναντήσεις που είχαν μαζί του από τον Γενάρη κι έπειτα, εν τέλει άλλα έπραξε παραμονές της συνέλευσης. 

Όταν προέκυψαν οι πρώτες αντιδράσεις, έσπευσαν συνεργάτες του προέδρου, να το «σώσουν», βγάζοντας προς τα έξω, ότι ο μοναδικός λόγος που υπέβαλε υποψηφιότητα, είναι για να μπορεί να χειριστεί το ζήτημα του γηπέδου στο Κολόσσι. 

Δεν μπορούσε να το σκεφτεί νωρίτερα, ότι θα υπήρχε «πρόβλημα», λαμβάνοντας την απόφαση του για αποχώρηση από την προεδρία του σωματείου; 

Μήπως δεν έχει εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους, που αποφάσισαν να εμπλακούν στα διοικητικά του σωματείου; 

Στο κάτω-κάτω, τα τελευταία χρόνια έχει φανεί ότι πονά σε πολλούς τομείς η ΑΕΛ και χρειάζεται νέες ιδέες και νέα οράματα. Διαφωνούν πολλοί υποστηρικτές των γαλαζοκίτρινων, ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία, στο μάρκετινγκ, στις εκδηλώσεις; 

Για άλλη μια φορά, ο Αντρέας Σοφοκλέους, παίζει με τα νεύρα του κόσμου της ΑΕΛ. Νομίζω ότι επιβεβαιώνει με τις πράξεις του, όσους υποστηρίζουν και λένε: «Κάττους πας τα ζηνίσια να τους σύρεις, εν φέφκει που την ΑΕΛ». 

Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι οπαδοί, που δεν «χαλάστηκαν» από την… αιφνιδιαστική κίνηση Σοφοκλέους, θεωρώντας ότι είναι θετικό ότι θα παραμείνει στις γραμμές της διοίκησης του σωματείου. 

Λίγο άσχετο αυτό με τις ψεσινές εξελίξεις, αλλά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το περιεχόμενο της ομιλίας που θα κάνει το απόγευμα στη συνέλευση ο Σόφο. Ειδικότερα όταν θα γνωστοποιήσει το στίγμα της πολιτικής του για την νέα σεζόν.  

Υ.Γ. Θεωρώ πάντως ότι ο Σοφοκλέους, ένα πράγμα που θα πρέπει να κοιτάξει επιτέλους, είναι να έχει πιο συχνή επικοινωνία με τους χιλιάδες φίλους της ομάδας και του συλλόγου. Πριν ενάμισι χρόνο είχε πει σε μια συνέντευξη τύπου, ότι θα καθιέρωνε τακτικά επαφές με τα ΜΜΕ. Φυσικά και δεν τήρησε την «υπόσχεση» του. 

Y.Γ.1 Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο ΣΥΦΑΕΛ ότι ξεφεύγει από τα όρια με την ψεσινή ανακοίνωση. Σε κάποιες άλλες εποχές κρίσης στον σύλλογο, ήταν πολύ πιο ακραίες οι αντιδράσεις της ηγεσίας του. Ας ρωτήσει μερικούς πρώην προέδρους ο Σόφο και θα καταλάβει τι ακριβώς εννοούμε… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top