ΠΑΡΑ-THEMA

Πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 23χρονο – Έκανε τον άρρωστο και χόρευε σε πισίνα της Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 23χρονο – Έκανε τον άρρωστο και χόρευε σε πισίνα της Κύπρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρόστιμο σε 23χρονο για προσπάθεια του να πάρει χρήματα από ταξιδιωτικό γραφείο, με ψευδές παραστάσεις, για τις διακοπές του στην Κύπρο.

Επιμέλεια: Μιχάλης Μενελάου 

Πρόστιμο «καμπάνα» επέβαλε σε 23χρονο Άγγλο Δικαστήριο στο Μάντσεστερ μετά από απόπειρά του να λάβει αποζημίωση από την εταιρεία που διοργάνωσε το ταξίδι του στην Κύπρο, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος Liam Royle, προσπάθησε να πάρει αποζημίωση για τις διακοπές «κόλαση» που πέρασε στο νησί μας με αποτέλεσμα να φανεί το ψευδές των δηλώσεών του και το Δικαστήριο να του επιβάλει πρόστιμο €6,840 (6,000 λιρών Αγγλίας).

Ο νεαρός ανέφερε πως για πέντε μέρες κατά τις διακοπές του είχε έντονο στομαχόπονο, διάρροια και έκανε εμετούς, ως αποτέλεσμα τροφικής δηλητηρίασης που υπέστη στο ξενοδοχείο στον Πρωταρά, που διέμενε, τον Αύγουστο του 2015.

Έτσι κινήθηκε νομικά εναντίον της εταιρείας Jet2holidays, για προσωπική βλάβη και απώλεια διασκέδασης, όπου – όπως ανέφερε - έχασε τα γεύματά του, τις εκδρομές, τον χρόνο που θα κολυμπούσε και άλλες γενικές δραστηριότητες στο νησί μας.

Η πρώην κοπέλα του όμως, είχε μια άλλη ιστορία να παρουσιάσει.  Η νεαρή παρέδωσε στην εταιρεία Jet2holidays βίντεο του ιδίου να χορεύει Gangnam Style στην πισίνα του ξενοδοχείου τους, ενώ φωτογραφίες των διακοπών τους, έδειξαν πως έφερε άκρας υγείας κατά τις διακοπές τους στο νησί.

Πέραν τούτου, τα στοιχεία που δόθηκαν, δείχνουν τον 23χρονο να πηγαίνει με ταξί στο κέντρο της Αγίας Νάπας, όπου μετέβη σε γνωστό ταχυφαγείο.

Παράλληλα φαίνεται πως ο νεαρός δεν έχασε τα γεύματά του, ενώ εμφανίζεται σε πολλές φωτογραφίες να πίνει μπύρα και κοκτέιλ σε μπαράκια της περιοχής και γενικά να διασκεδάζει στις παραλίες της Κύπρου!

Σε δηλώσεις του στον βρετανικό Τύπο, ο Steve Heapy, Γενικός Διευθυντής της Jet2.com και της Jet2holidays, ανέφερε πως «εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των ψευδών αναφορών αρρώστιας κατά τις διακοπές και για να προστατεύσουμε τους συνεργάτες μας από τα ρίσκα και τη ζημιά που μπορεί να υποστούν με τέτοιες ανυπόστατες κατηγορίες. Δυστυχώς μια μειονότητα πιστεύει πως μπορούν να προβούν σε τέτοιες ψευδείς αναφορές και να μην υποστούν καμία απολύτως ζημιά».

Δείτε τη φωτογραφία όπου παρουσιάζεται ο νεαρός στην πισίνα του ξενοδοχείου:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top