ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ Α/ΔΡΟΜΟΥ: Οκτώ πρόσωπα στο Νοσοκομείο

ΤΡΟΧΑΙΟ Α/ΔΡΟΜΟΥ: Οκτώ πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Οκτώ πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον Κοτσιάτη.

Δύο από τους τραυματίες, φέρουν σοβαρά τραύματα, ενώ οι άλλοι έξι υπέστησαν μικροτραυματισμούς.

Συγκεκριμένα, τα δύο πρόσωπα που φέρονται να έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα, είναι οι δύο επιβάτες του ημιφορτηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο, τους οποίους μάλιστα η Πυροσβεστική απεγκλώβισε από τα συντρίμμια του οχήματός τους.  

Τα άλλα έξι πρόσωπα που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, είναι οι επιβαίνοντες του σαλούν οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε το ημιφορτηγό.

Θυμίζουμε ότι λόγω του τροχαίου, έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, μέσω της εξόδου προς Κοτσιάτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top