LIFESTYLE

Δηλώνει ερωτευμένη η Κύπρια ηθοποιός και έτοιμη για παιδί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δηλώνει ερωτευμένη η Κύπρια ηθοποιός και έτοιμη για παιδί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ερωτευμένη με τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι μαζί τον τελευταίο χρόνο, είναι η Έλια Ιωαννίδου.

Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον έρωτά της με τον σύντροφο της, Αλέξανδρο και για την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Συγκεκριμένα, η Έλια, σε ερώτηση αν θα έκανε ένα μωρό εκτός γάμου απάντησε: «Εννοείται! Για εμένα ο γάμος είναι μια όμορφη αλλά τυπική διαδικασία. Κάτι σαν πάρτι με φίλους. Δεν υπήρξε ποτέ ανάμεσα στις προτεραιότητές μου, ούτε καίγομαι να παντρευτώ. Από την άλλη, όταν ο άνθρωπος με τον οποίο είμαι, με γεμίζει, γιατί να μην κάνω παιδί μαζί του. Δεν σου κρύβω πως με τον Αλέξανδρο, τον σύντροφό μου, έχουμε στα πλάνα μας ένα μωράκι. Εάν έρθει λοιπόν, καλώς να ορίσει».

Στην συνέχεια, η ηθοποιός, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν με τον σύντροφο της. «Μέσω φίλων. Στην αρχή κάναμε παρέα, έπειτα γίναμε φίλοι και πολύ αργότερα γίναμε ζευγάρι. Είμαστε μαζί περίπου ένα χρόνο. Πέραν από σύντροφός μου, είναι και συνεργάτης αφού δουλεύουμε μαζί, αλλά και ο άνθρωπος στον οποίο λέω όλα μου τα μυστικά».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top