ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάκι: Εξέπνευσε ο 14χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Καλαμάκι: Εξέπνευσε ο 14χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα η είδηση του θανάτου του 14χρονου Αλέξανδρου, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου 10/06 παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αλίμου στην Αθήνα. 

Ο άτυχος 14χρονος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» αλλά υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι της Κυριακής 11/06.

Ο έφηβος αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου, επέστρεφε το απόγευμα στο σπίτι του, μετά από προπόνηση που είχε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου. 

Κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, ο 14χρονος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, επί της λεωφόρου Αλίμου, στο ύψος της 1ης στάσης Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. 

Ο 14χρονος έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Από την πλευρά του, ο οδηγός του οχήματος κατέθεσε στους αστυνομικούς, ότι ο 14χρονος πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. 

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Αλέξανδρου, οι οποίοι απευθύνουν έκκληση σε αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με την Τροχαία και να δώσουν πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top