ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Open Day Πανεπιστημίου UCLan Cyprus με 50% Έκπτωση στην Προκαταβολή σου

Open Day Πανεπιστημίου UCLan Cyprus με 50% Έκπτωση στην Προκαταβολή σου

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σε προσκαλεί σε Open Day (Μέρα Γνωριμίας), την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Λάρνακα.

 

Τα Open Days σου δίνουν την ευκαιρία να μάθεις περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες και τα πλεονεκτήματα  επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για τις σπουδές σου, καθώς και να εξερευνήσεις από κοντά τις βραβευμένες εγκαταστάσεις του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου.

Επίσης, ανακάλυψε τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σου με το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Open Day, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την εγγραφή τους σε οποιοδήποτε προπτυχιακό πρόγραμμα για τη νέα Ακαδημαϊκή χρονιά Οκτωβρίου 2018* με 50% έκπτωση στην προκαταβολή τους.

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου, θα είναι στη διάθεση σου, για να σου δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία ζητήσεις, η οποία σχετίζεται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπως προγράμματα σπουδών, εντατικά μαθήματα Αγγλικών, θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας και διαμονής στις ολοκαίνουργιες φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus. 

Τέλος, στο χώρο θα βρίσκονται και φοιτητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι θα μπορούν να σου δώσουν μια αληθινή αίσθηση της φοιτητικής ζωής στη Λάρνακα.

Σε περιμένουμε την Τρίτη, 19 Ιουνίου από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα. Περισσότερες πληροφορίες στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 24 69 40 00.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top