ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Η Τουρκία δεν θα παρεμποδίσει το γεωτρύπανο της ExxonMobil»

Α. ΝΕΟΦΥΤΟΥ: «Η Τουρκία δεν θα παρεμποδίσει το γεωτρύπανο της ExxonMobil»

Στην εκτίμηση ότι η Τουρκία δεν θα τολμήσει να παρεμποδίσει το γεωτρύπανο της ExxonMobil προέβη το πρωί της Δευτέρας (11/6) ο πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου πρόσθεσε επίσης ότι αν το επιχειρήσει, οι Αμερικάνοι δεν θα το επιτρέψουν.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο κ. Νεοφύτου εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Τουρκία, αφού δεν θα τολμήσει να παρεμποδίσει τη γεώτρηση της ΕχχοnMobil, ενδέχεται να προχωρήσει σε μια εντελώς παράνομη γεώτρηση εντός της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στο Κυπριακό, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ., είπε ότι η στασιμότητα οφείλεται στην Τουρκία η οποία για δικούς της λόγους δεν επιθυμούσε να αρχίσει μια νέα πρωτοβουλία.

Τόνισε ακόμα ότι η Λευκωσία πρέπει να εξακολουθήσει να πολιτιεύεται με σύνεση και καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top