ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Το καυστικό «κατά λάθος» σχόλιο στο Sigma – «Περιπαίζουν μας κανονικά;» - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Το καυστικό «κατά λάθος» σχόλιο στο Sigma – «Περιπαίζουν μας κανονικά;» - VIDEO

Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοικτά και άκουσαν όλοι το σχόλιο της παρουσιάστριας.

Γκάφα ολκής στο στούντιο μεσημβρινής ενημερωτικής εκπομπής, όπου τα μικρόφωνα του καλεσμένου και της παρουσιάστριας έμειναν ανοικτά με όλους τους τηλεθεατές να ακούνε το σχόλιο της παρουσιάστριας.

Καλεσμένος στο στούντιο της μεσημβρινής ενημερωτικής εκπομπής της τηλεόρασης του Sigma «Μεσημέρι και κάτι», βρέθηκε ο Γενικός γραμματέας της Ένωσης Κύπριων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ) Κώστας Σκαρπάρης.

Θέμα της συζήτησης ήταν το τιμητικό επίδομα στην σύνταξη που θα λαμβάνουν όσοι πολέμησαν το 1974 κατά την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο, αλλά και άλλα προβλήματα που βιώνουν οι συνταξιούχοι στο νησί, όπως την αποκοπή του 12% εφ’ όρου ζωής για όσους θα θελήσουν να βγουν στη σύνταξη από το 63ο έτος της ζωής τους.

Λίγο πριν να αποδεσμεύσει τον καλεσμένο της στην εκπομπή, η παρουσιάστρια Κατερίνα Χριστοφίδου, ανέφερε πως πρέπει να επικοινωνήσουν ξανά με το αρμόδιο Υπουργείο, για να διαπιστωθεί το κατά πόσον η προαναγγελία πρόσληψης 21 Λειτουργών για τα θέματα των συνταξιούχων ήταν περσινή και πρόσφατα «αναμασημένη» ή εάν όντως προσελήφθησαν 21 Λειτουργοί και άνοιξαν άλλες νέες 21 θέσεις.

Αποδεσμεύοντας, στη συνέχεια τον καλεσμένο της, η Χριστοφίδου, έδωσε «πάσα» για το δελτίο ειδήσεων.

Τα μικρόφωνα όμως δεν είχαν κλείσει και έτσι ακούστηκε το σχόλιο της παρουσιάστριας, για το τελευταίο θέμα συζήτησης, όπου ανέφερε «Περιπαίζουν μας κανονικά;»

Δείτε το βίντεο:

M.M

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top