LIFESTYLE

Μάθετε ποιοι θέλουν να επιστρέψουν οι Δώρος και Αθηνά στο 'Power of Love'

Μάθετε ποιοι θέλουν να επιστρέψουν οι Δώρος και Αθηνά στο 'Power of Love'

Ποιοι άραγε θέλουν να επιστρέψουν οι Δώρος και Αθηνά στο 'Power of Love';

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου ήταν οι δυο παίκτες που ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή τους στο Power of Love.

Κάθε Δευτέρα, όπως είναι γνωστό, νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι αγάπης, μετά από απόφαση της παραγωγής. Σε συζήτηση που είχαν τα κορίτσια του reality αγάπης, στο σημερινό επεισόδιο, εξέφρασαν την επιθυμία να επιστέψουν στο σπίτι ο Δώρος με την Αθηνά.

Η Άννα Λορένη, συγκεκριμένα, ρώτησε τις συμπαίκτριες της:«Αν επιλέγαμε να έρθει ένας παλιός σήμερα ποιον θα διαλέγατε;» και με μια φωνή όλες είπαν «Δώρος και Αθηνά».

Η Άννα η οποία είχε, επίσης, την ίδια άποψη πρόσθεσε: «Αν είναι να έρθει κάποιος καινούριος να έρθει ο Δώρος με την Αθηνά να μας πουν πώς είναι ζωή έξω, πόσο όμορφα περνάνε έξω να μας δώσουν λίγη δύναμη από την έξω ζωή για να ξέρουμε και εμείς τι θα μας περιμένει όταν θα τελειώσει το Power of Love…να μας πουν πως είναι ο έρωτας έξω από το σπίτι του Power of love».

 

Ενώ όλα τα κορίτσια του σπιτιού συμφώνησαν πως το πολύκροτο ζευγάρι τους έχει λείψει πολύ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top