ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mε 25.000.000 ευρώ, έριξε… «χυλόπιτα» στη Μπαρτσελόνα!

Mε 25.000.000 ευρώ, έριξε… «χυλόπιτα» στη Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα έδωσε μάχη για να τον αποκτήσει όμως ο Αντουάν Γκριεζμάν δήλωσε πίστη στην Ατλέτικο από τη στιγμή μάλιστα που οι Μαδριλένοι έστρωσαν χρυσάφι στα πόδια του!

Ο μεγάλος πόθος των νταμπλούχων Ισπανίας αυτό το καλοκαίρι ήταν με διαφορά ο Αντουάν Γκριεζμάν, όμως η μετακίνηση του στην Βαρκελώνη θα παραμείνει όνειρο απατηλό για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός «Canal Plus», στη συνέντευξη Τύπου που κανόνισε να παραχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης ο Γάλλος φορ, θα ανακοινώσει την απόφασή του να παραμείνει στην Ατλέτικο και τη νέα σεζόν γκρεμίζοντας ουσιαστικά κάθε σενάριο περί μετακόμισής του στην «Μπάρσα».

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να αποφασίσει ο παίκτης να παραμείνει στο «Wanda Metropolitano», με τον σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων της Ατλέτικο στον τελικό του Europa League να συμφωνεί με τους «ροχιμπλάνκος» για συμβόλαιο (4ετές ή 5ετές) που θα του αποφέρει 25.000.000 ευρώ το χρόνο.

Νεότερη ενημέρωση: Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γκριεζμάν, δεν έβγαλε την είδηση που περίμεναν όλοι καθώς μίλησε μόνο για την εθνική Γαλλίας, με την απάντησή του για την ομάδα στην οποία θα παίζει τη νέα σεζόν να είναι η εξής:

«Σήμερα δεν είναι η ημέρα για να μιλήσω για το μέλλον μου». Συνεπώς, το μυστήριο παραμένει…

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top