ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το Μουντιάλ!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το Μουντιάλ!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, Χουλέν Λοπετέγκι, αναλαμβάνει την Ρεάλ Μαδρίτης μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως ανακοινώθηκε επισήμως!

Τo όνομα του δεν είχε «παίξει» καν δυνατά στις λίστες με τους υποψήφιους διαδόχους του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης τις προηγούμενες εβδομάδες, καθώς την τελευταία διετία εργάζεται με επιτυχία ως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ισπανίας και έχει μπροστά του την τεράστια πρόκληση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ωστόσο οι τρεις συνεχόμενες φορές πρωταθλητές Ευρώπης πυροδότησαν τη «βόμβα» δύο μόλις ημέρες πριν την έναρξη της γιορτής του ποδοσφαίρου και ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Χουλέν Λοπετέγκι, ο οποίος έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους και θα ξεκινήσει να εργάζεται στο σύλλογο έπειτα από την ολοκλήρωση του Μουντιάλ.

Ο 52χρονος παλαίμαχος διεθνής γκολκίπερ με καταγωγή από τη Χώρα των Βάσκων «σκούπιζε τον πάγκο» της Ρεάλ Μαδρίτης επί μια τριετία (1988-91, έπαιξε μόνο σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά 3-3 με την Ατλέτικο Μαδρίτης το 1990) ως ποδοσφαιριστής, ενώ εργάστηκε στην δεύτερη ομάδα της την σεζόν 2008-09.

Από τον Μάιο του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2016 είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πόρτο, με μεγάλο μπάτζετ αλλά μετριότατα αποτελέσματα και χωρίς να κατακτήσει τίτλους.

Η επιλογή του για τη θέση του Βιθέντε ντελ Μπόσκε στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας τον Ιούλιο του ’16 θεωρήθηκε έκπληξη, ωστόσο ωχριά μπροστά στην επιλογή της «Βασίλισσας» να τον ανακοινώσει δύο ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top