ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντυπωσιακές εικόνες στη Μόσχα! – «Ποδόσφαιρο για τη Φιλία 2018»

Εντυπωσιακές εικόνες στη Μόσχα! – «Ποδόσφαιρο για τη Φιλία 2018»

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού διεξήχθη την Τρίτη 12 Ιουνίου το πρώτο μέρος του τουρνουά στα πλαίσια του Διεθνούς Κοινωνικού Προγράμματος για Παιδιά «Ποδόσφαιρο για τη Φιλία 2018» Football for Friendship), που υλοποιείται από την εταιρεία Gazprom – επίσημου εταίρου της FIFA και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρωσίας 2018.

Παιδιά από όλο τον κόσμο, ένωσαν τις δυνάμεις τους παίζοντας ποδόσφαιρο, δίνοντας στον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες της SAPSAN ARENA(βοηθητικά Λοκομοτίβ Μόσχας) κάτι… μοναδικό.

Ο νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής από την Aνόρθωση που εκπροσωπεί την Κύπρο στη πολύ σημαντική αυτή διοργάνωση, είναι ο δωδεκάχρονος Χρήστος Καραμούττης, ενώ ο μικρός Νικόλας Ζήνωνος σε ρόλο δημοσιογράφου καλύπτει τα γεγονότα και τις καλύτερες στιγμές της κυπριακής αποστολής στη διάρκεια της διοργάνωσης.

Ο Κύπριος παίκτης έπαιξε στην ομάδα «Θαλάσσιο λιοντάρι των νησιών Γκαλαπάγκος» με συμπαίκτες την Κίνα, τη Λιβηρία, τα νησιά Τερκς και Κέικος, την Ανγκουίλα και το Μπαγκλαντές.

Η ομάδα του, όμως, αποκλείστικε από τη συνέχεια καθώς πέτυχε μια νίκη και δέχθηκε δυο ήττες, τερματίζοντας 3η στον όμιλό της. Το τουρνουά ολοκληρώνεται το βράδυ της Τρίτης με τους αγώνες να διεξάγονται σε νοκ-αουτ φάση.

Στόχος του προγράμματος είναι η συμμετοχή παιδιών από όλο τον κόσμο στην προώθηση των σημαντικότερων ανθρώπινων αξιών – της ισότητας, της ειρήνης και του σεβασμού των διαφορετικών πολιτισμών και εθνικοτήτων.

Στο Ποδόσφαιρο για τη Φιλία 2018 συμμετέχουν 211 χώρες και οι κορυφαίες εκδηλώσεις του προγράμματος πραγματοποιούνται στη Μόσχα, 8-15 Ιουνίου 2018.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top