ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Εκπλήξεις μας περιμένουν τις επόμενες μέρες

ΚΑΙΡΟΣ: Εκπλήξεις μας περιμένουν τις επόμενες μέρες

Μια βροχές, μια ήλιος. Κάπως έτσι φαντάζει το σκηνικό του καιρού το τελευταίο διάστημα, ενώ και τις επόμενες μέρες αναμένονται καιρικές «εκπλήξεις». Τι κι αν το ημερολόγιο δείχνει 12 Ιουνίου, βροχές και ίσως χαλάζι θα πέσουν στην Κύπρο κάνοντας μας να μην ξέρουμε τι να περιμένουμε. Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το βράδυ της Τρίτης 12/6 ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος αλλά τοπικά πιθανό να σχηµατιστούν χαµηλές νεφώσεις ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά το απόγευµα στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Πέµπτη αίθριος καιρός θα εναλλάσσεται µε αυξηµένες νεφώσεις που το απόγευµα πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top