ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραματική έκκληση για 18χρονο μαθητή που δίνει μάχη στο Γ.Ν Λευκωσίας - 'Δεν χαλούσε χατήρι σε κανέναν' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δραματική έκκληση για 18χρονο μαθητή που δίνει μάχη στο Γ.Ν Λευκωσίας - 'Δεν χαλούσε χατήρι σε κανέναν' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κραυγή απόγνωσης από τους φίλους του 18χρονου Χαράλαμπου Λεαντζή, μαθητή της Γ΄ Λυκείου, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 27 Μαρτίου στην Πάφο.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ένας νέος γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες δίνει καθημερινά το δικό του αγώνα για τη ζωή. Ένα μοιραίο τροχαίο λάθος τον έστειλε στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείο με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Παλεύει καθημερινά στο χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας προσπαθώντας να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα που του άφησε ο τραυματισμός του.

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τον 18χρονο Χαράλαμπο έτσι ώστε να επανέλθει και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, οι φίλοι του κάνουν έκκληση προς τον κόσμο να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια του 17χρονου έτσι ώστε να μεταβεί στο εξωτερικό για αποκατάσταση.

Ο Κωσταντίνος, ο παιδικός φίλος του 18χρονου μιλώντας στο ThemaOnline, στα γραφεία μας στα Λατσιά, μάς περιγράφει βουρκωμένος, την κατάσταση του φίλου του.

‘Ξεπέρασε τον κίνδυνο και βρίσκεται στο κρεβάτι. Τον επισκεπτόμαστε καθημερινά, μας καταλαβαίνει και ανταποκρίνεται, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει. Αντιδρά κουνώντας ελάχιστο τα άκρα’ μας περιγράφει συγκινημένος ο φίλος του.

Έχουμε κάνει διάφορες εκδηλώσεις έτσι ώστε να μαζέψουμε χρήματα για να μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης ή στην Αγγλία ή στο Ισραήλ, σημείωσε ο Κωσταντίνος.

Πρόκειται για ένα συμπαθέστατο άτομο, ένα πολύ καλό παιδί. ‘Ο Χαράλαμπος είναι πρώην ποδοσφαιριστής, συγκεκριμένα έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα Πάφος FC. 

'Λαχταρούμε την ημέρα που ο φίλος μας, ο δικός μας άνθρωπος θα μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι και θα τρέχει μαζί μας, να παίξουμε μπάλα και να ζήσουμε όλα αυτά που ονειρευτήκαμε. Δεν είναι τυχαίο που έχουμε ευαισθητοποιηθεί όλοι. Ο Χαράλαμπος είναι ένα συμπαθέστατο παιδί. Πολύ αγαπητός. Δεν χαλούσε χατήρι σε κανέναν', συμπλήρωσε ο Κωσταντίνος.

Ο Χαραλάμπους Λεαντζής είναι μαθητής της Γ΄ Λυκείου και φοιτά στο λύκειο Γιαννάκη Ταλιώτη στην Γεροσκήπου. Οι φίλοι και συμμαθητές του κάνουν έκκληση στους συνανθρώπους μας,  όπως στηρίξουν οικονομικά τον Χαράλαμπο να μεταβεί σε κέντρο αποστάτης στο εξωτερικό όπου το κόστος νοσηλείας είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέσουν στον λογαριασμό 2700693-4 στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Πάφου.  

IBAN CY50 0070 2840 0000 0000 2700 6934

BIC : CCBKCY2N

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Γιατρός από Ελλάδα για τον Χαράλαμπο 

ΠΑΦΟΣ: Κρίσιμα ο 18χρονος μοτοσικλετιστής – Πέρασαν και οι δυο με πράσινο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top