ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έργα άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ στο Λατσί – Τι αλλάζει στο λιμανάκι

Έργα άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ στο Λατσί – Τι αλλάζει στο λιμανάκι

Εκτενής συζήτηση για τα θέματα, τα οποία αφορούν το λιμάνι του Λατσιού, πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δήμαρχου Πόλης Χρυσοχούς , Γιώτη Παπαχριστοφή, συνοδευόμενου από τον Αντιδήμαρχο, Λευτέρη Παναγή και του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Δ.Σ., της Διευθύντριας της Αρχής Λιμένων, Ανθής Κληρίδη και του Υπεύθυνου του Οικονομικού Τμήματος της Αρχής Λιμένων, κατά τη συνάντησή τους στις 12 Ιουνίου 2018.

Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Πόλεως Χρυσοχούς,  η Αρχή Λιμένων ενημέρωσε το Δήμο για τα πιο κάτω θέματα: Ολοκλήρωση ξύλινου καταστρώματος συνολικού μήκους 174 μέτρων εσωτερικά του προσήνεμου κυματοθραύστη για ελλιμενισμό σκαφών. Στις εργασίες συμπεριλαμβάνεται και ο δρόμος πρόσβασης από σταμπωτό σκυρόδεμα μήκους 220 μέτρων περίπου και πλάτους 6 μέτρων. Το έργο έγινε σε τρεις φάσεις με διαφορετικούς διαγωνισμούς και είχε συνολικό κόστος €330.000. 

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top