ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε για Ιραόλα, Μουρίγιο, εάν θα επέστρεφε Κύπρο, Μουντιάλ και χαρακτήρισε «τρελό» αυτό…

Μίλησε για Ιραόλα, Μουρίγιο, εάν θα επέστρεφε Κύπρο, Μουντιάλ και χαρακτήρισε «τρελό» αυτό…

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τα συναισθήματα του μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ: «Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα μου, είναι 50-50. Ένας μέρος είναι χαρούμενος που κλείσαμε την χρονιά με το Κύπελλο και κάναμε χαρούμενο τον κόσμο. Ένα άλλο μέρος είναι η απογοήτευση γιατί κάναμε φίλους στην Κύπρο και είναι δύσκολο να πούμε το αντίο. Έχουμε θετικά συναισθήματα για τον κόσμο της Λάρκανας για την Κύπρο και θα έχουμε υπέροχες αναμνήσεις».

Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν μια απάντηση για εσάς και για την κριτική που σας έγινε; «Όχι δεν θυμάμαι την κριτική, οι αναμνήσεις ήταν καλές, το παιχνίδι ήταν εκπληκτικό, οι πανηγυρισμοί. Ήταν η πρώτη μου φορά μακριά από την χώρα μου σαν προπονητής και ήταν ένα βήμα. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία η ΑΕΚ, είναι μια ομάδα διαφορετική και έμαθα πολλά στην Κύπρο».

Ποια η άποψη σας για τον Άντερ Μουρίγιο και τον Άντονι Ιραόλα; «Ξέρει την ΑΕΚ καλύτερα από τον κάθε ένα ο Άντερ, ήταν πολύ καλή απόφαση. Για τον Ιραόλα δεν ξέρω πολλά αλλά από την στιγμή που ήταν απόφαση του Μουρίγιο είναι σεβαστή. Η εμπειρία του σαν ποδοσφαιριστής θα βοηθήσει την ΑΕΚ».

Θα επιστρέφατε ξανά στην Κύπρο; «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει το μέλλον, γιατί όχι. Η εμπειρία μου στην Κύπρο ήταν πολύ καλή, η άποψη μου για την Κύπρο, τους Κύπριους και το πρωτάθλημα είναι πολύ καλή και γιατί να μην επιστρέψω».

Τι θέλετε να πείτε για την ΑΕΚ και να στείλετε και ένα μήνυμα… «Η ΑΕΚ είναι μια διαφορετική ομάδα., Δεν έχει 20-25 χιλιάδες κόσμος, έχει 4-5 χιλιάδες αλλά είναι πιστοί, είναι μια οικογένεια. Έχει τον καλύτερο πρόεδρο που είχα ποτέ στην καριέρα μου και όλοι οι άνθρωποι που ήταν εκεί. Δουλεύουν όλοι πολύ επαγγελματικά. Είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα παλέψει και του χρόνου για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Ένα ευχαριστώ και στον κόσμο για την στήριξη και την συμπαράσταση. Να στηρίξουν τον Μουρίγιο και τον Ιραόλα. Όταν όλοι στην ΑΕΚ είναι ενωμένοι δεν μπορεί κανείς να τους κερδίσει».

Για το Μουντιάλ: «Είναι καλύτερες ομάδες στον κόσμο, να τα απολαύσουμε».

Ποιες ομάδες βλέπετε στον τελικό; «Είναι δύσκολο να προβλέψουμε. Είναι η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Γερμανία, η Ισπανία τα φαβορί. Αν ο Μέσι είναι στα καλά του θα φτάσει μέχρι το τέλος, είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο».

Για το συμβάν στην Εθνική Ισπανίας με τον προπονητή: «Είναι δύσκολο, ήταν τρελό αυτό που έγινε και θα επηρεάσει την ομάδα. Η ποιότητα των παικτών είναι τόσο ψηλή που μπορεί να τους οδηγήσει μακριά».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top