ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση πρωταθλητών Ευρώπης στην Πάφο!

Συνάντηση πρωταθλητών Ευρώπης στην Πάφο!

Αθλητικό Συμπόσιο reloaded! «Πετυχαίνοντας το ακατόρθωτο» είναι ο τίτλος του 3ου Αθλητικό Συμπόσιο Πετριδείου Ιδρύματος που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 στην Παλαιά Ηλεκτρική στην Πάφο, στις 18:30.

 

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν υπάρχουν καταλληλότεροι για να παρουσιάσουν τις δικές τους εμπειρίες πέραν από τους Παναγιώτη Γιαννάκη, τον αρχηγό της ομάδας του 1987 και προπονητή της ομάδας του 2005, Μιχάλη Κακιούζη, αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος στους θριάμβους του Ευρωμπάσκετ 2005 και του Παγκοσμίου 2006, και το μέλος της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004, Μιχάλης Καψής. Οι τρεις σπουδαίες προσωπικότητες του Ελληνικού αθλητισμού, μοιράζονται ανέκδοτες ιστορίες, απαντούν σε αστικούς μύθους και στέλνουν μηνύματα.  

Παράλληλα, οι γνωστοί δημοσιογράφοι Βασίλης Σκουντής και Κώστας Βερνίκος, που μετάδωσαν τις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής Ελλάδος σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, θα συντονίσουν τη συζήτηση με τους επίσημους προσκεκλημένους.

Πέραν της βράβευσης των επίσημων προσκεκλημένων θα υπάρξει βράβευση αθλητών-προτύπων τοπικών σωματείων της Πάφου οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στον αθλητισμό και χρήζουν ευσήμου μνείας. Το συμπόσιο, που συνδιοργανώνεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, τελεί υπό την αιγίδα του αξιότιμου Δημάρχου Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top