ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η φτωχή προβολή της μετεγγραφής Ντα Σίλβα…

Η φτωχή προβολή της μετεγγραφής Ντα Σίλβα…

O Άλεξ Ντα Σίλβα έβγαλε τα κυανόλευκα και βάζει τα γαλαζοκίτρινα. Συμφώνησε προφορικά ο Βραζιλιάνος άσος με τη άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης, όταν θα έλθει στην Κύπρο θα βάλει και την υπογραφή του. 

Είναι μια σπουδαία προσθήκη στις επιλογές του Ντούσαν Κερκέζ, έστω κι αν ο παίχτης σε δυο μήνες θα… πατήσει τα 35 του χρόνια. Πόσα καντάρια μπάλα ξέρει ο Ντα Σίλβα, το γνωρίζει ολόκληρη η ποδοσφαιρική κοινή γνώμη της Κύπρου. Δεν χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία ανάλυσης των αγωνιστικών χαρακτηριστικών του. 

Απλώς μας έκανε εντύπωση, ότι δεν προβλήθηκε τόσο έντονα στα ΜΜΕ, η μετακίνηση του Λατινοαμερικάνου άσου από τον Απόλλωνα στην ΑΕΛ. Στις αθλητικές ιστοσελίδες, αναλόγως δόθηκε έμφαση στη δυνατή και ουσιαστική μετεγγραφή των γαλαζοκίτρινων. 

Άμα δείτε σήμερα τα… φύλα των δυο αθλητικών εφημερίδων Sport Day και Goal News και πόσος χώρος δόθηκε για προβολή του σημαντικού αυτού νέου για τους ΑΕΛίστες, ενδεχομένως να καταλάβετε τι θέλουμε να πούμε. 

Λογικά έπαιξε ρόλο και το timing που έκλεισε η μετεγγραφή, επειδή οι εφημερίδες «έκοψαν» σελίδες από την κυπριακή ειδησεογραφία και τις… «έδωσαν» για προβολή της επικαιρότητας του Μουντιάλ. 

Το παράδοξο είναι ότι στην Sport Day, αφιέρωσαν δυο ολόκληρες σελίδες για τον χθεσινό τέταρτο τελικό διεκδίκησης του τίτλου στο μπάσκετ στην Ελλάδα, σε κάποιες μεγάλες ομάδες «παραχώρησαν» από μια σελίδα, σε άλλες μεγάλες ομάδες, όπως η ΑΕΛ, μόνο μερικές… γωνίτσες.

Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ πιο εύκολο να… ρίχνουμε το «έτοιμο φαγητό» για να γεμίζουμε τις σελίδες, παρά να εμβαθύνουμε στα αθλητικά/ποδοσφαιρικά νέα του τόπου μας. 

Φυσικά ένας άλλος λόγος που η μετεγγραφή Ντα Σίλβα, δεν έτυχε της μεγάλης προβολής, είναι και η αδυναμία που παρουσιάζει, σαν οντότητα το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ, στον τομέα της επικοινωνίας.

Όχι μόνο τον τελευταίο καιρό, αλλά τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορεί να αποτελεί ελαφρυντικό γι αυτό, το ότι εδώ και μερικά 24ωρα έχει αποχωρήσει ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου. 

Μια άλλη πικρή αλήθεια είναι ότι η ΑΕΛ, τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν «πουλάει» τόσο πολύ στα media. Για να συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι παρά πολλοί οι λόγοι. Θα τους αναλύσουμε κάποια άλλη φορά. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top