ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Μέσα για 6 ήμερες ο ‘Σήφης’ - Ύποπτος για εμπρησμό μπυραρίας

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Μέσα για 6 ήμερες ο ‘Σήφης’ - Ύποπτος για  εμπρησμό μπυραρίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκε την Παρασκευή (15/06) ο Ιωσήφ Ιωσήφ άλλως ‘Σήφης’ στενός φίλος του Αλέξη Μαυρομιχάλη.

Ο 40χρονος, συνελήφθη κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του την Πέμπτη (14/06) με δικαστικό ένταλμα, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ένας κοινός πυροκροτητής, ενωμένος με ηλεκτρικό καλώδιο και συνδετήρα μπαταρίας, ένας ηλεκτρικός εργοστασιακός πυροκροτητής, δώδεκα ηλεκτρικά σπίρτα, δύο τεμάχια βραδύκαυστου φυτιλιού και ένας ηλεκτρικός μηχανισμός τηλεπυροδότησης. 

Την Παρασκευή 15/06 οι ανακριτές οδήγησαν τον 40χρονο ενώπιον δικαστηρίου για αίτημα προσωποκράτησης του.

Ο δικαστής ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και ο 40χρονος τέθηκε υπό κράτηση για 6 ημέρες.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο από τον ανακριτή της υπόθεσης, στις 13 Ιουνίου λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Λευκωσίας ότι ο ύποπτος εμπλέκεται ως ύποπτος στη διάπραξη εμπρησμού συγκεκριμένης μπυραρίας στη Λευκωσία, μαζί με άλλα πρόσωπα, που συνέβη τα ξημερώματα της ίδιας ημέρα.

Εναντίον του υπόπτου διερευνάται υπόθεση που αφορά αδικήματα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Ο ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε αναμένονται ανακριτικό έργο και συγκεκριμένα θα ληφθούν 50 καταθέσεις, ενώ θα γίνουν εξετάσεις με την προέλευση των αντικειμένων. Τόνισε δε πως τέτοιου είδους υλικά χρησιμοποιήθηκαν σε πάρα πολλές βομβιστικές επιθέσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα.

Να σημειώσουμε πως ο Αλέξης Μαυρομιχάλης, ο οποίος συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος το απόγευμα της Πέμπτης (14/06) αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τις κάμερες ασφαλείας που ήταν τοποθετημένες στην περίφραξη της οικίας του.

Οι κάμερες σύμφωνα με την Αστυνομία κατέγραφαν δημόσιο χώρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top