ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τριήμερη κράτηση στον 29χρονο - Συγχωριανός με τον 17χρονο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τριήμερη κράτηση στον 29χρονο - Συγχωριανός με τον 17χρονο

29χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με το θανατηφόρο τροχαίο που έχασε τη ζωή του 17χρονος, οδηγήθηκε την Παρασκευή (15/6) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησής του.

Ο 29χρονος έδωσε προφορική κατάθεση στην Τροχαία, δίνοντας του δικούς του ισχυρισμούς για το πώς συνέβη το μοιραίο.

Θυμίζουμε πως το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε όταν το αγωνιστικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος από την επαρχία Λεμεσού στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στην Επισκοπή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε μετωπικά το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο άτυχος 17χρονος.

Ο 29χρονος ειδοποίησε ασθενοφόρο και ο 17χρονος Γιώργος Βασιλείου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό του.

Σημειώνεται ότι, η Αστυνομία είχε ειδοποιηθεί σχετικά με τη θανατηφόρα οδική σύγκρουση από το Συντονιστικό Κέντρο Ασθενοφόρων, ενώ τα ενεχόμενα οχήματα είχαν απομακρυνθεί από το σημείο της σύγκρουσης και αποκρυφτεί.

Ο 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής όπου ανάφερε την οδική σύγκρουση. Υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με αρνητική ένδειξη.

Ο 29χρονος και ο 17χρονος είναι συγχωριανοί.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top