ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η επιλογή υπάρχει στα κενά που άφησαν Ντα Σίλβα και Μαρτίνες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η επιλογή υπάρχει στα κενά που άφησαν Ντα Σίλβα και Μαρτίνες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Άλεξ Ντα Σίλβα και Νίκολα Μαρτίνες δεν συνεχίζουν στον Απόλλωνα.  Μπορεί να έφυγαν δύο εγνωσμένης αξίας παίκτες, αλλά ο προπονητής, Σωφρόνης Αυγουστή, γνωρίζει ότι έχει ένα «εργαλείο» από τον περασμένο Ιανουάριο, ο οποίος μπορεί να κάνει με άνεση τη δουλειά στον χώρο του κέντρου, στην οργάνωση και ανάπτυξη παιχνιδιού της Λεμεσιανής ομάδας.

Ο Σάσα Μάρκοβιτς έδειξε στον χρόνο όπου συμμετείχε με την κυανόλευκη φανέλα από τον περασμένο Ιανουάριο και έπειτα, ότι γνωρίζει αρκετά καντάρια μπάλα, βοήθησε σημαντικά σε κρίσιμες στιγμές τη Λεμεσιανή ομάδα με την παρουσία του.

Σίγουρα, θα βοηθήσει αρκετά τον παίκτη το ότι θα πραγματοποιήσει μία εξ ολοκλήρου προετοιμασία με τον Απόλλωνα.  Κακά τα ψέματα, διαφορετικό είναι για έναν παίκτη να εντάσσεται στο δυναμικό ομάδας στα μέσα της σεζόν και διαφορετικά είναι να κάνει την όλη προετοιμασία με την ομάδα.

Στον Απόλλωνα χαρακτηρίζουν την παρουσία Μάρκοβιτς ως «εσωτερική» μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς ο Σέρβος μέσος με όσα έδειξε από τον περασμένο Ιανουάριο, άφησε να νοηθεί ότι έχει πάρα πολλά να δώσει ακόμη στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Άρα, το κενό που αφέθηκε από τους Μαρτίνες και Ντα Σίλβα, υπάρχει μία δεδομένη, γνώριμη επιλογή, για να αποτελέσει βασικό «όπλο» για τον Κύπριο τεχνικό.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, στα πρώτα επίσημα παιχνίδια του Απόλλωνα, για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, να είναι βασικός ο Μάρκοβιτς, τότε να έχει την… μπάλα στα δικά του πόδια ο παίκτης να δείξει με το «καλησπέρα» της νέας αγωνιστικής περιόδου τις ποδοσφαιρικές του αρετές και να κερδίσει τη θέση για το αρχικό σχήμα, μην αφήνοντας σε κανέναν άλλον να τον αφήσει στον πάγκο!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top