ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζήτησε από συγγενικό πρόσωπο του 17χρονου Ιωάννη να αθωώσει τον αδελφό του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζήτησε από συγγενικό πρόσωπο του 17χρονου Ιωάννη να αθωώσει τον αδελφό του

Αδελφός ενός εκ των τριών προσώπων που έχουν συλληφθεί σχετικά με την υπόθεση θανάτου του 17χρονου Ιωάννη Ασιήκκη, φέρεται να επικοινώνησε με συγγενικό πρόσωπο του αποβιώσαντα, για να του ζητήσει να αθωώσει τον αδελφό του.

Συγκεκριμένα , σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, συγγενικό πρόσωπο του 17χρονου αποβιώσαντα Ιωάννη Ασιήκκη, μετέβη σε Αστυνομικό Σταθμό και κατήγγειλε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον αδελφό συλληφθέντα για την υπόθεση.

Στο τηλεφώνημα, ο αδελφός του ενός εκ των συλληφθέντων, ζήτησε από το συγγενικό πρόσωπο του Ιωάννη, να πάει στην Αστυνομία και να καταθέσει ότι ο αδελφός του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση για την οποία συνελήφθη.

Πάντως, να σημειώσουμε ότι οι τρεις Σύροι που έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για ανθρωποκτονία του 17 χρόνου που ξεψύχησε την Πέμπτη (14/6),  έπειτα από χρήση ναρκωτικών ουσιών, οδηγούνται το πρωί του Σαββάτου (16/6) ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού. 

Οι Σύροι που είναι ηλικίας 25, 27 και 39 χρόνων, σύμφωνα με την Αστυνομία είναι τα πρόσωπα που προμήθευσαν με τις θανατηφόρες ναρκωτικές ουσίες τον 17χρονο για το ποσό των 20 ευρώ. 

Οι ύποπτοι τελούσαν ήδη υπό κράτηση για αδικήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και την Παρασκευή (15/6)  επανασύνελήφθησαν ως ύποπτοι για υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Για την ίδια υπόθεση έχει εκδοθεί ακόμη ένα ένταλμα σύλληψης ενός 38χρονου από το Τραχώνι, ο οποίος καταζητείται. Ο 38χρονος φέρεται να βρίσκεται στο εξωτερικό.     

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΘΑΝΑΤΟΣ 17ΧΡΟΝΟΥ: Στο Δικαστήριο οι τρεις Σύροι – Αντιμετωπίζουν κατηγορία ανθρωποκτονίας
 
Θυμίζουμε πως ο 17χρονος κατέρρευσε έξω από πολύ γνωστό μπαράκι της Λεμεσού και σύμφωνα με τους γιατρούς είχε υποστεί ανακοπή καρδίας, αφού προηγουμένως σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής γεγονότα είχε προμηθευτεί ουσία (χάπια) από καφετέρια στο Τραχώνι.

Ι. Μάντζιηπα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top