ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλουν να… κλείσει σύντομα το σήριαλ για το νέο κόουτς!

Θέλουν να… κλείσει σύντομα το σήριαλ για το νέο κόουτς!

Το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά «καυτό» για την Ομόνοια καθώς το θέμα με το νέο προπονητή πάει να μετατραπεί σε πραγματικό σήριαλ…

Ως γνωστό οι «πράσινοι» δύο φορές έφτασαν κοντά σε προπονητή, ωστόσο ο Πάκο Αγιεσταράν και ο Ντανιέλ Πογιάτος για τον ίδιο ακριβώς λόγο έκλεισαν την πόρτα στον Λευκωσιάτικο σύλλογο.

Οι δύο προπονητές δέχθηκαν προτάσεις από άλλες ομάδες και προτίμησαν αντί να ρθούν στο νησί μας να αποδεχτούν αυτές αφήνοντας την Ομόνοια να αναζητάει το νέο της κόουτς και την αγωνία να παρατείνεται όλο και περισσότερο.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» αν και συμφώνησαν προφορικά σε όλα με τον Ντάνιελ Πογιάτος, ο Ισπανός τεχνικός δέχθηκε πρόταση από ομάδα της χώρας του και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα Β και προτίμησε να καταλήξει εκεί, αναγκάζοντας τον Άνχελ Γκόμεθ να αλλάξει τα πλάνα του στον σχεδιασμό της Ομόνοιας.

Ο Τεχνικός Διευθυντής των «πρασίνων» μετά την εμπλοκή με τον Ισπανό κόουτς είναι αναγκασμένος να τρέξει το Plan B και να «κυνηγήσει» κάποιο άλλο όνομα στην λίστα του με τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Ομόνοιας, αφού ως γνωστό σε αυτή τη λίστα πέραν τον Ντάνιελ Πογιάτος υπήρχαν κι άλλοι.

Σίγουρα ο στόχος του Γκόμεθ και των συνεργατών του είναι να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται η εκκρεμότητα με τον προπονητή, έτσι ώστε να μπει σε ακόμη πιο βαθιά νερά ο προγραμματισμός στο «τριφύλλι», αφού στην Ομόνοια ανακοινώθηκαν μόνο οι Χριστοδούλου, Μεχίας, Ενρίκεζ και Γκρίνιτς.

Ο Παπασταύρου το έκανε ξεκάθαρο ότι ο Τεχνικός Διευθυντής και ο προπονητής θα πρέπει να είναι σε κοινή συνεννόηση για τα θέματα που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό και το «χτίσιμο» της νέας Ομόνοιας, συνεπώς με αυτά τα δεδομένα οι άνθρωποι της Ομόνοια καλούνται να κλείσουν το κεφάλαιο προπονητής όσο πιο σύντομα γίνεται.

Πάντως ο Άνχελ Γκόμεθ αναμένεται στην Κύπρο την Κυριακή (16/6) και ίσως μαζί του να φέρει εξελίξεις και νέα σε όλα τα μέτωπα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top