ΕΛΛΑΔΑ

«Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας στην κηδεία της συζύγου του

«Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας στην κηδεία της συζύγου του

Το τελευταίο αντίο είπαν, συγγενείς και φίλοι στην σύζυγο του Πύρρου Δήμα, Αναστασία.

Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου πηγής στα Μελίσσια και ακολούθησε η ταφή της στο κοιμητήριο του Αμαρουσίου. Τραγικές φιγούρες ο Πύρρος Δήμας και τα τέσσερα παιδιά τους.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσαν άνθρωποι του χώρο του αθλητισμού, της πολιτικής και της σόουμπιζ. Η Αναστασία Σδούγκου έδινε την δική της μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ πήγαν στην κηδεία για να συμπαρασταθούν στον καλό τους φίλο και ο Πύρρος Δήμας ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του τραγουδιστή.

Ο Πύρρος Δήμας, το 2016 είχε μιλήσει για τη μάχη που έδινε η σύζυγός του, Αναστασία, με τον καρκίνο.

Όταν ρωτήθηκε γιατί εγκατέλειψε την πολιτική, ο Πύρρος Δήμας απάντησε: «Δεν εγκατέλειψα. Απλώς δεν ψηφίστηκα. Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας (σ.σ. της συζύγου του). Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά».

 

 

Από Newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top